Bojazan od incidenata
0
Zabranjena gay parada u Beogradu
Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A joj ajme meni, di cemo sada mi navijaci Zrinjskog za vikend? A taman dogovorili bili sa Glob toursom da nas vode na paradu da malo kite vidiimo.
Nemam nista protiv te populacije, ali je stvarno smijesno da zbog sakice njih izbiju veci problemi u drzavi, a zna se da bi izbili ako bi odrzana parada. Zato, setajte se kol\'ko hocete, niko vam ne brani, niko ni ne obraca paznju vise na vas, niste centar svijeta. Dovoljno je to sto je ovakva situacija u drzavi, da bi se ljudi zamarali jos i vama. Sikter!
Upotpunosti opravdavam odluku, koji vrag imaju da odrzavaju kojekave parade ponosa? Nek\' se gone... Šta, trebali bi i mi heteroseksualci sada poceti da odrzavamo iste? Mozemo i mi reci da se osjecamo ugrozenim. Napokon jedna radosna vijest iz one Srbije... Ali, bilo bi mi draze da su ih nasutali :)
U srbiji mozes da biras ko ce ti ga popusiti za 2500 dinara
Sto jes jes, srbijancima ostaje jos samo da da pusepo kosovarima
Ovo je nepravda
Hvala Bogu Svemocnom. Da se ta bolesna parada ukinula! Hvala Velikom Bogu da nije uspjela ta anomalija da se dogodi. Jedan veliki podrav Srbijancima zbog cinjenice da su uspjeli zabranit tu bolest! Hvala Bogu!
A kako ti tenkre znas da ja \"spavam na kopijuteru \"? Odgovor : zato sto ti spavas na njemu !! Kako bi inace znao !?
parada treba da bude u sarajevu zamotanom evropskom.zamisli pogleda.
Ove parade su ulanica za EU.Sada slijedi malo duže čekanje.
@srblje jadniče! Pa ti i spavaš sa kompjuterom!!!?? Idi bolan nađi sebi neko žensko i vidjet ćeš koliko je SE_X bolji od SA_X.
E bas imam peh ,a mislio sam se super provesti u Begisu ,sresti staro drustvo moje guzne havere da se zabavimo grupnjakom ! Sta cu sad ? Odoh pisati komentare na Sarajevu X frustracija se mora negdje ispoljiti !
U G:U:Z:N:O:M C:R:I:J:E:V:U GAY PARADA TRAJE 365 DANA PO 24 SATA DNEVNO ! TAMO ZIVE PEDERCINE !!! GDJE SE PARADIRA SVAKI DAN OD SEBILJA PA DO MARIN DVORA !
OVO KAKO JE KRENULO I OVI PO BANJALUCI I PO SHUMSKOJ CE SE POCETI PE-DERISATI ENO I BAJA KLINDZA TRAZI DA MU NEKO ZABIJE DOBAR KLIN U PAKASHU A OVE SRBE DERPEEE PO KOSOVU SU SHIPCI POCELI KA-RATI 80-TIH PA SE RASHIRILO SHIROM SHUMADIJE I SRBIJE I PO SRPSKIM ZEMLJAMA PRAVOS RAMNIM.
Podrska iz BiH za sve koji podrzavaju pederluk.
svaka cast podrska iz BiH za sve koji protestuju protiv pederluka u bg
Srele se dvje Srpkinje/Prdoslavke nakon dugo godina pa ce jedna drugoj Jaoooooo pa kako si,cujem imas tri sina pa sa cime se bave Kada ce prva \"ma imam sestro tri sina i svi su uspjeli u zivotu Najstariji je Modni Kreator,onaj srednji je Klizac a i onaj najmladji je isto Peder