Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija ce morati jos i da uhvati pticu trkacicu iz Road Runnera, i to ce valjda biti to.
Svaka zemlja zapadnog Balkana će morati ispuniti sve uslove EU. Neće više biti primanja novih članova po modelu Bugarske i Rumunije, koje nisu bile sprmne za ulazak u EU, pa sada puno koštaju zemlje članice. Citirat ću Angelu Merkel: \"Nije Njemačka bankomat za južnoevropske zemlje\" ; pri čemu misli na Grčku i Portugal. Možete misliti šta onda misle o nama (Srbija, Kosovo, CG, BIH,Makedonija) koji nismo još ni članovi tog saveza.
Aaaaaaj brale kako bre smrdi
Bas krasno.... Znaci za sad nece biti jos vise govana u EU. @ milence: Kad su ono rekli da ce se vojvodina odvajati? Jos malo, pa ce biti i vatican veci od srbie.
Ako je do mene, neka se raspadne i EU :)))))
sto ih stiscuuuuuuu...
Od New-Yorka do Tokya bice Srbija!!! A Evropska -Unija banja, topla voda, za cara Laza Srbiju ziva zgoda. Rece med i mleko Mile, lete pecena pilenca i prasici,Spremajte se spremajte, lezi pa klopaj Mile. Sve u Limburgu kad na vrbi grozdje rodi.
Svaka cast Nizozemcima
Svaka cast Nizuzemska ... nema Srbima u EU dok ne plate sto su hrvatskom narodu napravili ...