Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa što ga onda ne ljuljneš u svoje dvorište ili uz morsku svoju obalu.
Pa kad ne zraci sto ne bi oko Zagreba?
Kristo je na presici drzala hrvatsku akcentaciju citavih pet minuta i onda joj je 'ebiga opala koncentracija pa se vratila na bosanski govor 😅 Treba uporno vjezbati, ne postaje se nista prekonoci 😅
gooUser suti juzni madjaru
Bukvalno 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo nije radioaktivno, ovo je malo radioaktivno
Ova izjava da je otpad samo malo radioaktivan, je ista kao kad kćerka kaže roditeljima da je samo malo trudna...ili recimo da je neko samo malo mrtav...Da nije žalosno, bilo bi možda i smiješno.
Ovo je bas ona prica za Konakoviceve glasace ili ti ga glasaci kolut naprijed nazad dva. Potpuno isti su i glasaci NN i oni ce da progutaju cijelu ovu pricu njihovih partnera i mentora 'dobrih djelitelja istih krscanskih vrijednosti' a koje podrzaje jedan dio Bosnjaka. Dakle ova nova vlast reda poraz za porazom a posljedice su nesagledive. Trazili ste gledajte.
Hrvatska samo priznaje diplome bosanskih fakulteta koje sama finansira, onog mostarskog. A u zakljucku sjednice pise Visokoškolske diplome Vijeće ministra Bosne i Hercegovine i Vlada Republike Hrvatske pozivaju Agenciju za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta BiH i Agenciju za nauku i visoko obrazovanje Republike Hrvatske da intenziviraju saradnju u svrhu vrednovanja visokoškolskih kvalifikacija iz Bosne i Hercegovine u Republici Hrvatskoj.
Mora biti zadovoljan ekonomskom saradnjom kada sve što proizvedu prodaju u Bosni. A što se tiče nuklearnog otpada slobodno ga odlažite kod Bosanskog Novog jer tu svakako živi samo nebeski narod ostali su protjerani ili su završili u nekoj od masovnih grobnica širom entiteta..
Kakav bosanski novi...opstina novi grad
Ako nije opasan stavi ka na granicu slovenije il madjarske???
Ako nije opasan, nosi ga u svoje dvorište🤗
Pa neka ga stave u Zagreb - gdje se najvise tog otpada i proizvede, kada je tako bezazleno sta ga imaju transportiratu he he he he ili i nije bas tako bezazlen taj otpad?
Nista i mi ćemo isto sa još nižim vrjednostima graditi odlagališta uz samu granicu hr i dati pod koncesiju strancima nek grade nek odlagaju uz neretvu uzimati lovu
Znaci i mi nuklearen odpad na granicu s hr...e to je reciprocitet
Nuklearni otpad nije opasan treba biti mega glupan da to izjaviš i da kontaš da će neko povjerovati ili si se usro ili nisi nepostoji malo sam
Pa što ga ne gradi uz granicu recimo slovenije Otpad nije radio aktivan otpad je malo radio aktivan
pa to je super vijest. zasto onda bas pravis spremiste tog otpada na granici sa bih? sto nije u zagrebu? splitu? na granici sa madjarskom, slovenijom?
Super izgraditi nekoliko ovako bezopasnih otpada uz samu granicu na jugu BiH I ponuditi cijelom svijetu skladištenje uz naknadu, za garanta uzeti potpis Plenkovica.
Ako je tacno kako Plenkovic kaze da je mala opasnost od zracenja “Bio bi znatno manje ozračen od zračenja tokom leta iz Evrope u Ameriku. “ pa cuvajte taj otpad na Sljemenu, Maksimiru, nisu losi ni Brioni, Stradun.
Kuci ga istresi majmune odvratni