Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema vise Mesica, muslimanske marijonete
kakav srbin josipovic alooo??? otac ive josipovica je ante josipovic poznati bivsi komunist upravitelj golog otoka
\"Što se mene tiče, nema vojnih rješenja. Stvari se uvijek moraju rješavati pregovorima, dogovorom svih zainteresiranih\", naglasio je. Ovaj Josipovic ili je lukav ili je Alija #2. Ja se nadam da je ono prvo. Ali da je barem \"naglasio\" da je vojno rjesenje posljednja opcija, lakse bi mi bilo.
Hvala Bogu dragom da onaj bradati gmaz ode u mirovinu..dabogda lajo na mjesec!!!
@OLIJA2 Ma ono, SVIRES NAM GA U FRULU!
pa znaci da su Hrvati masivno glasali za jednog Srbina, hahha umrijeh od smjeha,hahaha pa ko li ih toliko uspava srpskim bajkama,aahahhaha
@ ? Otac Josipovica je srbin isto i zena Josipovica je srpkinja. A uvijek se kaze odakle si odakle mi je i zena. Sve treba da vam bude jasno. Osim sto gospodin Mesic to nije fuckao,jer mu je zena srpkinja njemu to nije nista znacilo.
Moze neko bit filozof,kompozitor,intelektualac i miroljubiv al kad znas da imas krvavog neprijaelja pred vratima kojemu je cilj da te unisti i proguta nema diplomacije vec pokazivanje zuba! BiH4EVER!
Ako Josipovic stvarno misli sta kaze ONDA cu vam Hrvatska rec da ste naHebali ni manje ni vise!!!!!! Izdajica tihic je upropastio drzavu BiH-u,treba dat do znanja da srbi stavljau svoje pijune za unistenje nacija i politike.Dobro otvorite oci Hrvati i pamet u glavu! ne povuc tuzbu protiv nacisticke srbadije po nikakvu cjenu ni ucjenu,kazem vam to bi vas unistilo! Toliko od mene! BiH4EVER!
pa sto niste krajinu riješili pregovorima?
konacno se nesto mjenja... Dosta vise onih sto su povezani sa ratom i bivsim drzavama... Valjda ce razum nadvladati, a sad je vrijeme da i u Bosni dodju politicari kojima nije nacionalizam i mrznja glavni program za punjenje svojih dzepova... NAROD JE GLADAN p... vam materina...
Jeli Josipivic isto ko Kusturica?post\'o srbin zbog njegove supruge?
EEEE BIT CE OTCIJEPE LI SE OVI! RS JE GENOCIDNA TVOREVINA I TO CIJELA HR ZNA.SRTVORENA JE ISTO KAO I RSK I ISTO TREBA NESTATI ONAKO ILI OVAKO.POTJERAS NE SRBE IZ VUKOVARA I OSTATKA TZV.KRAJINE I PROGLASIS SVOJU REPUBLIKU ,NAPRAVIS GENOCID I ETNICKI OCISTIS TZV.RS PA BI REFERENDUM. EE NE MOZE TAKO.IZ MOJE PETRINJE STE OTISLI JUNACKI 95 NEMOJTE NAS TJERAT OPET PA PLAKAT KASNIJE ONI NAS OTJERALI IZ HRVATSKE.