Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko god je pocinio zlocin treba da odgovara za to! Da je moj rodjeni babo, ako je ubio ili na bilo koji nacin nanio stetu neduznoj osobi, nebitno koje nacionalnosti, treba da odgovara za to! Jasno ko dan!
Srbija i moral u istoj recenici haha, nasmijavac me Vuče.
Jesil to 88. godiste kume?
Nisam ja jest mi golf 88. sto pitas?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
@ Mladjo CG Mladjo, na pravoslavni bozic '92 (Januar '92) u Bosni uopste nije bio rat. Ti si jedna obicna lazljiva budala koja siri cetnicku propagandu i lazi.
Jaki ste vi komentatori nijedan nema muda da napise svoje ime sram vas bilo, bjeda nas ubija a vi samo srbujete i muslimanujete.................fuj! Svako ima pravo da pise sta hoce i onako kako misli, pa kome pravo kome krivo!
Ja mislim da je srpskom narodu sada potpuno svejedno-negirali ili ne negirali genocid u Srebrenici jer su pošteni Srbi svjesni da su samim činom od prije 20 godina, kada su na gnusan i krvoločan način zbrisali sa lica zemlje za jedan dan preko 8000 ljudi u jednom malom gradiću Srebrenici, gurnuli sebe u civilizacijski sunovrat iz koga zaista nema povratka. Obzirom da su svjesni ove činjenice sada na sve moguće načine pa i laganjem, podmetanjem, negiranjem i nedjela i broja izvršenog zločinačkog čina pokušavaju skinuti tu sramotu sa sebe ali avaj........................................Kasno Marko na Kosovo stiže. Živim teško jadno i bijedno ači čista obraza, srpskom narodu ne bi bila u koži za svo blago svijeta. Znaju Srbi ko su i kakvi su monstrumi!
vuche vuche bubo lenja
Sta zna ovaj Vuk Draskovic.Covjek nije normalan i odavno zreo za psihijatrijsku ustanovu
Samo je Mladjo.CG zaboravio reci da su ti "starci i djeca" bili u vojnom odnosu, naoruzani do zuba. Inace se radi o starcima tipa "dok imas izraslu bradu star si", i djeci tipa "dok imas roditelje necije si djete". Vi Vlasi (Srbija je izmisnjena nacija - uzmi istorijske mape uvjeri se) ste uvjek bili genocidni, pobili ste sve Jevreje u drugom svjetskom a Muslimane i Hrvate ubijate otkad znate za sebe.
Pamet u glavu, Drašković se time hvali...
Pametna ti ta Vuce!
pogledajte vuka a92 kaze da tursko uho nesmije postojat kad vucic postane vucina ko zna kako ce on pricat
uh sada bih mu........................ali neću postim !!!!
Jeste li vi koji komentarišete zaista toliki fašisti ( sa svih strana ) i nemate pametnijeg posla osim sijanja mržnje ili se samo pravite budale. Šta to definira čovjeka, vjersak pripadnost, boja kože, nacionalna pripadnost???? Halo baksuzi probudite se, otvorite oči, bavite se normalnim stvarima a ne koji je riječnik stariji a nemate čestitio šta da jedete j...o vas i riječnik i vjere i nacije bagro nepismena. I pustite jadne ljude da počivaju u miru zbog takvih kao što ste vi poganci su izginule desetine hiljada nedužnih ( da nekažem milioni u svijet ) BAGRO POREMEĆENA
Za sve ove sto pljuju doticnog gospodina, prvo pogledajte sta je govorio u vrijeme rata. Evo cist primjer https://www.youtube.com/watch?v=RlZsMxceJoY
https://www.youtube.com/watch?v=KWscwzeutt8 isjecak :)
A mogu i ovo pogledati...! https://www.youtube.com/watch?v=QeteXc1hsjc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
_"Predsjednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je u intervjuu za Dane da se genocid u Srebrenici ne smije negirati, jer svako njegovo osporavanje srpski narod gura u civilizacijski sunovrat." Eh, kad bi ovu rečenicu sav srpski narod shvatio, odlično bi bilo.
Vuk dlaku mijenja al cud nikada...