Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije roditeljstva treba uvesti test zrelosti, nista mi gore nije nego kada vidim da roditelji vode dijete za ruku al da je dijete do ulice a majka/*otac na sigurnom do zgrade.....uzaaas
Onda bi 5% populacije moglo imati dijete :)
...a u Sarajevu uzgajamo i prodajemo vukove.
i to pik.ba ;) moze nam se..iammo ih na izvoz
A roditelji vjerovatno provjeravali na mobitelu je li neka Stanija trudna ili nije, tako da im je opravdano :P Test zrelosti, kao sto neko ranije rece... A na drugu stranu (ne pravdam roditelje), malom je 9 godina, ne 5, pa da ne zna da je vuk opasan i da mu ide u zagrljaj i da ne zna procitati upozorenja. No, i to je opet stvar odgoja tih roditelja koji su ga ispustili iz vida.
Jbg stari pa ti guraj prst gdje ne treba :)
Roditelji su krivi, nisu mu čitali Crvenkapicu!
Vuk : "Nisam i neću više nikad!!!"
bas tako.roditelji su sami krivi.
Ja sam mislio da samo lavovi vole da jedu srpsku djecu...
Ne znam koje si vjere ali ako si Bosnjak, prestani da postis, jer najveci grijeh je nekome misliti zlo. Ovo mislim i za sve one koji su ga lajkovali. Samo mogu reci boze pomozi, dugo nisam cuo vecu glupost, ali bitno je da se ne toci alkohol u sarajevu, a zlo se smije mislit.
Kako nije pročitao tablu na kojoj piše: ''Ja se zovem Pujdo, za koru hljeba radim šta hočeš, družim se sa djecom i poštenim svijetom, ... a kad mi prekipi ujedam''
Vuk: nisam namjerno omaklo mi se :)
roditeljima samo savjetovati da nakon sto se smiri stres lijepo nadju advokata i tuze ovu neozbiljnu instituciju. Briga roditelja ili ne, mjere predostroznosti moraju biti do te mjere rigorozne da je NEMOGUCE uopce provuci ruku. Cuj roditelji krivi.
pa eto betonirati zid i to je to na stetu zivotinja..Mozda nije provukao ruku mozda samo srednjak.. Svejedno, zao mi je djecaka ali i to je zivot, desava se..
@dijana Dijana, ti nemoj slučajno da bi svratila u zoološki jer je to neozbiljna i nesigurna institucija koja budalama ne garantuje potpunu sigurnost. Treba samo stavit tablu na ulazu u zoološki "idiotima ulaz zabranjen". Onaj ko će stavit ruku u kavez sa vukom ili provući prst, taj će stradat prelazeći ulicu ili čačkajući utičnicu. Za svojih 19 godina (to je valjda to dijana_19) si baš balavica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa ne znam bas...Nisu uvijek i roditelji krivi. Jasno je da dijete treba nadzirati ali za neke stvari je i sekunda puno! Sem toga, ja sam u isti ZOO prosli mjesec vodila dijete od 6 god. kojem ni na kraj pameti nije bilo da prilazi blizu zivotinjama! Dijete mi nije ni malo mirno, letala je svuda al je dobro shvatila sta znaci divlja zivotinja. Mazila je samo one slobodne koze sto setaju po zooloskom. I onda kazu bosanci glupi!!! Pametnije moje dijete od 6 god.
U svakom slučajnu nije ni zoološki kriv što ga posjećuju moroni. Nek si ti našla da je tvoje dijete od 6 godina pametnije od ovog bisera koji je nezapamćen. Mora da to znači da ti mala obećava :)
Prvo, u naslovu pise da je djetetu vuk odgrizao pola prsta, a onda u tekstu pise da je VJEROVATNO povrijeđen...valjda se onda podrazumijeva da je itekko povrijeđen. Drugo, sta su roditelji radili, i sta ce djetetova ruka u kavezu? I zar dijete i sa devet godina ne zna citati upozorenja ili mozda raspoznati vuka?
"Posetioci mogu da učestvuju u komunikaciji sa životinjama putem čula sluha ili mirisa, mogu da ih čuju i da ih osjete" A cula vida?
roditelji???? djete s 9 godina nezna sta je vuk ??? zoloski vrt sa zicanom ogradom a tu vuk cccc sve bolje od boljeg
Jel ovo onaj s pik-a?