Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Samo dirnite jednog Bošnjaka, poklaćemo na stotine srba"..........................
Kuš izdrkani servine......sprema ti se jama
_"Vučić zamolio Tsiprasa da Grčka ne glasa za prijem Kosova u UNESCO" Ma nije moguće, da opet plaču :))))! Vučiću, hajde pruži im ruku kao što nama stalno pružaš.
Hehe, toliko o ispruzenoj ruci i saradnji u regionu. Supak ostaje supak.
Cosmo... Sto te srbi zuljaju toliko?Sta si? Hrvat, siptar? Ako si od ta dva razumem tvoju mrznju, onda si rođen takav.
Захтев за пријем Косова у Унеско подржала је прећутно и Србија потписивањем Бриселског споразума јер у тачки 14. пише „Обавезују се Србија да неће блокирати, нити подстицати друге да блокирају напредак косова у међународним организацијама“ Ово је у Бриселу у својству председника владе Србије потписао Ивица Дачић звани крме. Све ово подржава Алексендар Вучић садашњи председник владе. Док се њима и осталима не пресуди за ову велеиздају немамо право да се бунимо.
Kosovo je drzava, a ti se samo mozes Parit, nezzz kakvo ti je to razmisljanje, i jedini nacin da sprijecis to da nije drzava je ovako kupljenje glasova da se ne glasa xD
A neki su po Miljacki plivali leđno.
maleni sestru ti svoju i mater