Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja budale frajera
veze ovaj nema
A jeli se Srbija jos malo raspala dok je to sve napisao? Treba provjeriti..... Srbi nemaju snage da imaju drzavu, to treba sve podjeliti Bosni, Hrvatskoj, Makedoniji itd.
hahahahahahahahahahahahahahahahahahah...kisobran...hahahahahahahahahahaha.....
Pa hoce bit gore, 45 je najgore fashistima bilo.
Kisobran svako malo najavljuje najtezi trenutak u historiji.
Džemila ponovno gleda u kašike
Lik kontinuirano širi crnjak, prava ptica zlosutnica, ali ovaj put mislim da je u pravu. Neka bude što će biti, ko im *ebe mater.
Vidoviti Vucic
Teski psihopata...kaze a koga je to Srbija napala??A napala sve bivse republike,pravila paradrzave SAO oblasti,granatirala,silovala,palila,snajpersila,pljackala,mucila,sve najgore radila.Nema veceg agresora na zemljinoj kugli od Srbije.
Vidis mangupe, to izigravanje medjunarodnih normi je isto kao kad ti kazes da postujes teritorijalni integritet i suverenitet BiH.
Ovako je nekako ludi Vucko u pravu
Kao i svaku tešku situaciju Srbija će stojički prebroditi.
Predaja nikada nije bila opcija
Snažno i sigurno u nove pobede, nema posustajanja
Mnogi Srbiju žele da vide na dnu ali nećemo im priuštiti to zadovoljstvo.
Ne sjecamo se 45' mladji smo od toga ali se dobro sjecamo i ne zaboravljamo 1992.godinu te godine je najvise civila stradalo, jer nismo bili spremni za rat a vi ste to uz pomoc jna maksimalno iskoristili i pobili komsije kao stoku. Vuk dlaku mijenja ali cud nikad.
Teška vremena, mnogi nas napadaju a mi samo zelimo svoj mir..
Snažno i u nove pobede, predaja nije opcija..
Vučić je pravedan, uvek ce se boriti za svoju zemlju..
Idemo u nove pobede, nema predaje..