Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Četnik, nije se on promjeno ni sekunde. Nikad nece odustat od podrske Dodike i Republike Sumske
nikad to nije ni rekao.
ko god ti bude aplaudirao obadvije mu se ruke osusile do ramena
:o))) Dobra!
što nješto ne mogu organski podnijeti ovog đikana,mamu mu vlašku,ne treba nama nikakva ruka srpska,niti pomoć da nam oni pomažu,znamo kako oni pomažu,njegovo je samo da kaže jesam,radio sam gnusna djela u ime srpskog naroda i kajem se zbog toga,i ništa drugo,tek onda bi mogao možda da ga shvatim zaozbiljno,ali njima je lakše dati milione nego priznati zločine
Zanimljivo, nema sta. Ziv bio u Beogradu te ne docekuju sa aplauzom, eto u Srebrenici hoce. I ova kanta srbijanska svasta mlati.
100.000 hiljada ubijenih Bosnjaka, pola miliona ranjenih, 20.000 silovanih Bosnjakinja, devastirani gradovi, uzeli i etnicki ocistili cijelu istocnu Bosnu..... I sad dodje ovaj zvaljo, koji je bio i sam clan tada vladajuce elite koja je sve to sprovodila.., i zalaze se za mir za suzivot i slicno.
Nije on zvaljo on je mileusnic. Nele je zvaljo.
Hoce li srpska sramota biti manja, ako je 20 umjesto 50, jadan ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vuk dlaku mijenja, ali ne i cud. Osim toga Vucicu, prvo skoci pa reci "hop!".
e vucicu ti nisi ni v od vucica ti si konjina teska
I klanjace ti do poda :)))
Medijski magnat Aleksandar "Rupert Murdoch" Vucic u jos jednoj regionalnoj, propagandnoj epizodi :-) Mora se priznati da mu nema ravnog na Balkanu. Ne treba mu ni vojska ni policija. Samo mu daj novine i televiziju i covjek ce da vlada sto godina.
Aleksandar Visoki ce uskoro postati po milosti gospoda Boga kralj Srbljem, Bosni, Primorju, Humsci zemlji, Donjim krajem, Zapadnim stranam, Usori, Soli i Podrinju i k tomu . Ovaj covjek ce vam uskoro biti i otac i mati i babo i ćaća .
U kurcu
Hoće kad ja kupim nekretnine na Marsu.
http://www.ebrcko.net/vijesti/vijesti-bih/34132-istrazivanje-70-posto-srba-ne-priznaje-bih Istraživanje: 70 posto Srba ne priznaje BiH Da li građani BiH i u kojoj mjeri ovu državu doživljavaju kao svoju domovinu, bila je tema istraživanja agencije Prime Communications. Ispitanici su pripadnici sva tri konstitutivna naroda, a istraživanje je pokazalo da 70 posto Srba ne priznaje državu u kojoj živi. Čija je domovina BiH? “BiH je moja domovina?” u potpunosti se slaže 89,3 posto Bošnjaka, 28,7 posto Hrvata i 13,3 posto Srba, rezultat je ovo istraživanja Prime Communationsa iz Banjaluke. Na osnovu ispitivanja 1.250 državljana BiH, pripadnika sva tri konstitutivna naroda, došli su do zaključka da svega 30 posto Srba ovu državu smatra svojom domovinom.
"Mislim da rezultati i nisu tako loši, imajući u vidu sve ono što političari rade protiv ove države pogotovo u RS gdje aktuelna vlast prosto ne dozvoljava da BiH postane naša domovina", komentarisao je istraživanje Srđan Puhalo iz Prime Communicationsa. Na ulicama Banjaluke podijeljena su mišljenja. U nedostatku novca za osnovne životne potrebe, patriotizam jenjava. "Jeste naša domovina, ne možemo bježati od toga, ali vidi kakva je situacija - penzije nikako". "Znam za RS, a BiH iako sam rođena Sarajka, me ne interesuje". "Nemam koristi ni od jednih ni od drugih, najbolje bi bilo da je ostalo onako kako je bilo za nas radnike, danas uzima svako sebi, a radnička klasa je nestala", mišljenja su Banjalučana. Stanovnici Sarajeva i Mostara nemaju dileme. "Tu sam se rodio, završio školu, tu radim i navijam za Bosnu". "Oduvijek je to bila moja domovina, posebno sad poslije rata, još više". "Nema ljepše ni druge", kažu Sarajlije. "A, čijom drugom?" "Jeste naša je oduvijek bila i sada je", mišljenje je Mostaraca. Ako 70 posto pripadnika jednog konstitutivnog naroda ne priznaje državu u kojoj živi, greška je u nedostatku obostrane komunikacije, kaže politički analitičar Vlade Simović. "Zaista je neophodno i da srpska strana pokaže spremnost da prihvati BiH ali i da hrvatska i bošnjačka strana prihvate autonomiju Srba u BiH i mogućnost njihovog ostvarivanja kroz tu autonomiju", rekao je Vlade Simović, politički analitičar.
Sukob je u genezi naroda i neće iščeznuti sve dok se ne pojavi snažan građanski koncept koji će se umjesto nacionalizmom baviti ekonomijom, infrastrukturom, obrazovanjem, smatra Simović i dodaje da se danas svi više bave stvarima koje narod razdvajaju, nego onima koje spajaju.
Srbin hoce da se miri, gradi, sarađuje. Po komentarima citam da pickoustog cetnika treba zaklati. Pa dokle komsije. Ajde majku mu, bas bi bilo drago da cujem, da vas bakir kaze idem u beograd ili novi sad da iznesem ideje za saradnju, da se mirimo. Nema toga. Srbin ludi hoce mir, pa mu se obije o glavu posle.
ajd neseri
Drzakir.... Ma i ne treba sarađivati. Kazu ne treba oruzje iz rusije. Treba, treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ziv i zdrav nam bio VUCICU ,tako se vodi politika
Mrs mamu vam yebemo. NIKAD, NIKAD VAM SREBRENICU NECEMO OPROSTIT!!! Onaj ko vam bude aplaudirao, da Bog da mu se ruke osusile!!!
Onoliko koliko je vama u Jasenovcu poginulo vojnika.