Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"nije Sarajevo svelo samo na predstavnike bošnjačkog naroda, nego da tamo postoje zajedničke institucije". Da institucije koje ovaj hrndeljaš pokušava da uništi. Gledao sam tu konferenciju, na kojoj nigdje ne spominje ljude i oružane snage BiH, kako nadljudskim snagama pomažu svima. Baš svima ugroženima. No Miletove laži se nemogu sakriti!
Boli me kurac ali eto vam Dodika na suhom u sigurnom u svojoj vili na Dedinju sa svojim najbližim pa glasajte opet neka vam veliča srpstvo
Ne postoje nikakve "zajedničke institucije", nego institucije države BiH, dakle državne institucije. On pokušava da kaže da je BiH zajednica država, pa ko biva zejdničke... krmak genocidni smrdljivi...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik Milorade, Tonuti gradovi:Bijeljina,Doboj itd a ti hodas po Beogradu da se ulizujes j...sve.....da bog da da te utopis majku t..... je.... Umjesto da svi sjednete i dogovorite ti hodas po Beogradu!!!! Milorade svi su u istoj vodi danas i srbi i hrvati i bosnjaci i romi i jevreji itd...svi u ISTOJ VODI. Ovo ti je dokaz i tebi i Bakiru i Zlatku i ostalim JAJARIMA da dzaba dijelite narod jer ce nesto vece od Vas ujediniti sve narode BIH. Nevolja ce ih ujediniti!!!!!!!!!!!!!!!
Dodik je namjerno pustio vodu u BiH duz Save da bi spasio srbijanske gradove! Nije on bezveze isao po srbiji u vrijeme najzesci polava.
"kad se poplave povuku"...pa zar nije slutio balo Beograd na vodi?
E baš lijepo od duduka što je otišao u Beograd da pojača napore branilaca od poplava! Ne vraćaj se duduk ni za šta na svijetu!
Ehh da ste na vrijeme radili...
Dodik otisao da trazi pomoc jer je rs skoro pa svu rasprodao i sad nema para, treba kupiti socijalni mir a od cega?? nema vise para da maze oci polahko se otvaraju karte dodik ce potonuti , ostat ce go ko od majke rodjen!!
Ovaj Vučić svaki put kad ga vidim sve deblji. Jel to u Srbiji u platu predsednika vlade ide i jedno pečeno prase na dan? Još jedno trijes kila da nabaci, biće isti Šešelj.
Želim još 100 puta goru situaciju u nakaradnoj izdrkotini RS sa što više žrtava..........naravno srpskijeh
"Republika Srpska mora napraviti novo zakonodavstvo i pravnu regulativu prema kojoj će se u ovim situacijama bez oklijevanja morati poštovati naredbe organa vlasti, kako se ne bi ušlo u paniku." kaze Dodik Umjesto da da planira kako napraviti trajnu zastitu sela i gradova od poplava (uzeti primjer Holandije i drugih koji su ti davno rijesili na zadovoljavajuci nacin), Dodik koristi ovu situaciju i planira kako da napravi jos jednu regulativu po kojoj ce gradjani biti jos poslusniji??! Ima da slusaju Mileta, ili ima da ih nema.
@zidan Tvoja je ona bosna od 23%! Kurvin sine dodzi u RS ako imas muda i pokazi mi gde je tvoja bosna!!! Ovo je Republika Srpska!!! Ako hocete novi Rat samo krenite!!!!! Serete vec 20 godina! Ajde krenite sta cekate????
psi laju na karavane a karavni prolaze... krenuli ste vi prije 20 godina pa niste ništa uradili, eh sad bi ti svoj poraz da prebaciš da je tuđi-neće moć'! Kosovo polje ste fasovali pa ga slavite pa hajte i ovo slavite
Od Drine do Une i od Save do mora - sve je Bosna i Hercegovina. Što se tiče republike smrdske, ona je samo privremena genocidna tvorevina i što budete zadrtiji i gluplji, to će i ona kraće trajati. Naša je Bosna 100% i svaki njen pedalj je zaliven krvlju Bosanaca koji su je nebrojeno puta do sada branili i odbranili, tako će biti do Sudnjeg dana. Možete samo sanjati o nekakvim "federacijama" i "otcepljenjima", jer ovo nije 1992.godina u kojoj ste pobili na desetine hiljada golorukih Bosanaca. Sve što možete učiniti jeste da se selite u mamicu Rumuniju odakle su vas Turci nama na vrat doveli. Mrš vlasi vlaški u vlašku pa tamo smrdite!
@Nuna Zajebao si se :-)) ja niti sam balija niti zivim u rezervatu. Vise se moze reci da sam Beogradjanin a vjeruj tamo pravi Beogradjani vise vole Sarajlije i Bosance nego takve kao ti sto svojom gluposcu blatis Srbe. TI NIKADA NECES BITI SRBIN!!! Ili ako hoces:MI TAKVE SRBE NE PRIHVATAMO!!!!
Ti si balija koja se predstavlja kao Srbin! Ja sam Srbin i ti si obicna poturica. Xaxaxaxa kako te nije sramota se predstavljat kao ono sta najvise mrzis? Mogu vam samo pljunt u lice kakvi ste odvratan narod!
Nuna ti si bolestan , potraži pomoć. Ali pazi , traži za psihičke probleme a ne za glupost , to je neizlječivo.
@dvito Jebi se u tvom rezervatu od 23%! Xaxaxaxaxa Republika Srpska je kako ime kaze SRPSKA. Pukni od muke balijo smrdljiva!
Ali moraš imati BiH znak na autu kad prelaziš granicu i lična ti je bosanska... Pa ti pukni od muke , veliki srbine ;-)
Nkada im netreba vjerovati.Bog će vam poremetiti sve ono šta hoćete da uradite ovoj našoj Bosni. E sada pričajte o stabilizaciji i napretku manjeg entiteta i uništenju Bosne.Kada želiš drugom zlo ono se tebi vraća.
@Nuna Poserem se ja tebi u usta rahljava!!! Hajd onda u Beograd ako te prime!
Sarajevo nikad nece biti, CAPAJEBO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo kazem onako kako jest, ne diskriminiram nijednu religiju niti osobu. :D
Serem i popisam se na te zajednicke institucije i na vas balijetine! Beograd je glavni Grad Republike Srpske a ne sarajevo aka dzalalabad!
sanjaj imbecilu zatucani