Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako usrana srbija podrzava i smatra da je to ok da neko jaci samo tek tako moze izvrsiti GENOCID na nekom slabijem narodu. Onda zamisli kako bi SAD mogao da sad hoce u principu pobiti svedojednog srbina i izbrisati usranu srbiju sa karte, jel to ok...?
sad su oni mali ko' mish
"....kiksi7 28.05.2015. u 11:09 +2 Upravo su danas na sudu osuđeni šiptari za ratni zločin nad Srbima. Možemo mi zatvarati oči pred tim koliko hoćemo. Činjenice govore u prilog tome da je propaganda prikrivala šiptarske zločine a srpske uvećavala......." hahahaahahha ovaj tvoj odgovor me podsjeti na onaj tekst o napadu izraelskih borbenih aviona na gazu, jer se jevrejsko dijete prepalo e tako
Cim su svetske sile u UN rekle da se formira sud za zlocine OVK, odma je Taci izaso sa pricom da ce podnet tuzbu protiv Srbije za genocid. Taci sa ovom tuzbom koju najavljuje oce spasi svoju guzicu, a vama bolesnjacima nikako da dodje iz guzice u glavu.
Kako je rekao ... Albanski Rama....decko ne histerisi...!
Što se palite, sve ovo kreiraju naši zajednički neprijatelji koji nas zavađaju iz vlastitih interesa, a ovi tačiči su sitna buranija koja se ništa ne pita.
Eto Bosna nije uspjela da dokaze ucesce Srbije u genocidu sa Srebrenicom, Prijedorom, Visegradom... Al' Thacci ce dokazati. Eto opet dobre love za advokate, pravne savjetnike i ostale prodavce magle. Ovdje decenijama mozes vladati prodajuci narodu jednu te istu suplju. Agonija se nastavlja.
Tajci jest papak i provokator, nema sta. Ti Vucicu uzmi nazad to jadno Kosovo i ostavi se Bosne i da se ukine rak RS. Vrlo jednostavno.
sto ovi srbi imaju problem sa priznavanjem gresaka, to im je u krvi. Hrabar covjek zna i priznati gresku, pa i ispraviti!!!
Kratko pamcenje...
Da nije NATO bombardovao usranu srbiju 1999 god i sprijecio pokrenuti GENOCID bio bi danas dovrseni GENOCID. U Srebrenici su ipak uspjeli dovrsiti djelimicni GENOCID Ali Dejtonski sporazum je sprijecio da se genocid nastavlja na tom podrucju. Namjera usrane srbije je bio GENOCID o tome nema dvojbe...
ja ovom covjeku skidam kapu
zbog čega? Što je izjavio da će za svakog ubijenog srbina biti likvidirano stotinu muslimana ili?
Da smiruje onaj koji je rekao ono što sam naveo u prethodnom komentaru? Hau jes no...
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
srbija na aparatima bgmi vucicu, moraces ozbiljnije da shvatis i uzmes u razmatranje