Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek prica ko sta hoce, ali Vucic radi i vise nego odlicno sa Srbe u Srbji, a vi protuhe serite ovdje o njemu i glasajte za ove Bakire nase i ostali sljam koji je 20 godina na vlasti. Definitivno najgluplji narod na svijetu se nalazi u BiH i zasluzuju mnogo gore. Ajde sad dislike
ovaj ce izgleda uskoro i na islam prijec.
Za to vrijeme u BiH političari stavljaju lance i katance na vrata.
turci u tursku a "međedi" iz šume al nam dajte pare...
Krv nije voda! Ipak Srbi imaju 70% turskih gena. Slaveni inace imaju PLAVE i ZELEN OCI. Vecina Srba ima smedje: turske!
njima arapi valjaju,a naši srbi se bune kad hoće da ti isti arapi ulazu u Trnovo!!!!
Zato sto su nasi Srbi navikli samo na bijedu, tako ti je to.
Nisu to naši srbi jarane, to su ovce ispranog mozga a mogu se i bosanci i hrvati pohvaliti sa takvim grupama. Kao što neko reče, cirkus.
Šta je sa majkom Rusijom!?
Pa ja, kad su u pitanju pare i mater bi prevario
yebo ja svoju kevu ako ovaj vučić nije pušač kurca
Dobices taj zarko zeljeni kredit MMF-a,nisi valjda dzabe Kosovo priznao,znaju to oni cijeniti.
Isto ko'sto ne ucestvuje u NATO misijama po svijetu,nego u "kontigentu evropskih bezbjednosnih struktura".A koje su to strukture?Moj jarane,valja hraniti 800.000 zaposlenih u javnom sektoru Srbije,a drugog nacina NEMA!
Ti Srbiju mozes vidjeti samo na globusu u svojoj seoskoj skoli,a ja sam poslovno vezan za BG.Ti nemas pojma sta pricas.U 3 godine premijer Vucic je samo jednom bio u Rusiji i to preko racku,a poruka Putinu je bila "nas jedini put je EU",dok se ne smiruje skacuci po zapadnoj Evropi.Nema drugih para osim MMF-ovih,ni Ruskih ni Arapskih,bioloski nemoze taj svijet prezivjeti bez tog kredita.Pa u Zagreb ide zeni koja je javno izjavila u kampanji da ga ne zeli vidjetii.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...hm...aco turčine? :)))
...btw, grad na drini na aparatima :)))
...ne zanima mene miješanje nego zaj­ebavanje na račun naših gluposti...a ima ih toliko da bi mi 3 život abila malo da ih sve izvrnem ruglu...