Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ide na gostovanje sa Ramom Korajcem jel?
https://www.youtube.com/watch?v=ZyDnA-3g9Bs
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/551844/MUCENJA-SILOVANJA-UBISTVA-Mucitelju-Srba-iz-logora-u-Konjicu-samo-10-godina-robije
https://www.youtube.com/watch?v=mHLYdn0sWfc
Znam ja to da je bilo vise zlocina sa srpske strane, ali hocu da kazem da je bilo i sa drugih strana. Svi su zlocini jednaki i glupo je osudjivati cijeli narod zbog zlocinaca.
Ramo ramo druze moj dali cujes jecaj mooj(c) Vucic
Ma hajde! Ajnštajnovski!
Ovaj ne zivi u sadasnjem vremenu. Kakvo crno "gradjenje cesta i mostova", a "faktor stabilnosti i cuvanje svoje zemlje" je davno prosla politika koja je rezultirala ratovima. Albanija je jedini faktor stabilnosti za Kosovo.
A inače je vama za vjerovati sve što kažete...Mrš peksini
Hahhahaha joj koje ce ponizenje biti ako se Albanija i Kosovo ujedine dok Srbija sjedi u cosku i pizdi.
Radujes se sta se desava u Srbiji a ti u "svojoj" zemlji ne mozes da prdnes bez Srba pametno sa tvoje strane.
RS se spaja sa Srbijom vec 20 godina.. hocete li vise??? A sve vise i vise centralizacija institucija se desava u BiH, pa kako to??? Vi Smrdi sami znate da RS se moze samo ukinuti ili ostati u GRANICAMA BOSNE I HERCEGOVINE, jer su vam Amerikanci vec 100 puta objasnili i pokazali vam kitu da bi znali da su oni ovdje glavni, a ne neki Rusi koji se sve manje pitaju u Evropi. Kosovo se odvojilo samo 9 godina nakon rata njihovog, vi jadnici glasate za Cetnike koji obecavaju vam drzavu vec 20 godina i opet niste ni centimetar blizi stvaranju svog Cetnikistana. Jadni ste vi hahahaha. Postali ste kanta za svrsavanje Amerikanaca i Albanaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
inace vi volite razgovarat s Albancima :)