Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli milanovica sto vucko ne uzvraca na primitivan nacin. Izlazi na videlo, ko jos ne zna, kakvo je rukovodstvo hrvatske. Jako mi je žao, u stvari malo me i plasi činjenica da je ovaj primitivni vrh u stvari blaza varijanta na njihovu opoziciju hdz.
Vcic u ovome verbalno/medijskom ratu briše pod s Milanovićem koji se isprovaljivao da ne zna s Kmi se sastalal Kiarovićka u briselu tj. ko je predsjednik Srbije... Zao mi ga izgubit će izbore djelovao mi kao fin čovjek...
Opet preskočio terapiju?
ALEKSANDAR VUČIĆ-PORŠE MARERA KARERA OFFICIAL VIDEO 2015 https://www.youtube.com/watch?v=3EQdmvtPLRo
Jebu se preko imigranata. Inace mislim da je ovog puta Srbija vise u pravu nego Hr.
666
Pruzio je ruku muslimanima koji njegovu ruku niti trebaju niti zele.Ta ponudjena ruka je samo teren pripremala za inicijativu da se uvede jedan dan sjecanja na sve zrtve u proslom ratu.Mi(muslimani)to necemo dozvoliti jer zrtve koje su iz srbije masovno hranile kvotu boraca VRS nisu ZRTVE nego teroristi eliminisani u pokusaju i sprovodjenju GENOCIDA.
V for Vendetta Hoces da ti pokazem sta je genocid u par slika...
yolo Nedavno sam procitao na njihovom sajtu gde pominju deset genocida kroz istoriju nad bosnjacima. Nema tog naroda ko je stradao ko napaceni bosnjaci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
yebite se i jedan i drugi
u cetvrtak ce u beogradu torvald stoltenberg vjerovatno u prijepodnevnim satima dobiti titulu pocasnog gradjanina beograda, pozivam sve medije u bih da do cetvrtka i u cetvrtak arhivski nas podsjete na jednog od najpoznatijih skandinavskih cetnika uz karla bilta, a zbog kojeg dvojca i licemjerne politike su izginuli nevini bosnjaci i hrvati, u beogradu ne vjerujem da ce protestvovati i jedna nevladina ili humanitarna organizacija jer ljudi ne znaju pravu istinu posebno o stoltenbergu, dok se prava istina ne zna ni o karlu biltu, ovaj skadinavski dvojac bio je glavni kocnicar promjena u vidu sankcionisanja cetnicke politike u bih i inicijative koju je predlagala tadasnja njemacka, bilt i torvald su takozvani crkveni masoni najgori sljam i to svi u norveskoj i u svedskoj kao rizniciama posljeratne socijaldemokratije znaju, bilt je i prije braka sa srpkinjom bio antiislamist i poznate su njegove medijske istrage a zenidba sa srpkinjom ga je potpuno preokrenula, torvald je kulturni hinjo!!
Treba lakija poslati da ga malo posjeti
ON SVAKIM DANOM PRICA SA VRAGOM PRODANA DUSA ..........UBICA I KO ZNA STA JOS DOK JE BIO NA RATISTU U BOSNI
bil i govno pojo kako bi pomogao srbiji?
Viđen je kako razgovara s troglavim bosanskohercegovačkim predsjedništvom, usred Beograda, u Knez Mihajlovoj, odmah iza kioska s majicama Ratka Mladića. I sa Dodikom je razgovarao, više puta. Kažu da je još kao mali sam sa sobom razgovarao. Ali, premijer Srbije Vučić nije sebi dozvolio da kaže budalaštine kakve sebi dopušta, sve češće, premijer Hrvatske Milanović.
sjedneš ispred ogledala i opleti do sabaha.... sa šejtanom...
evo gledam ti ovaj nick pa onda ovaj avatar pa nikako ne mogu da skontam jel tebe neko kara il' je kara-njenina a tebi mila... :( pitam samo....
@kara-njenina... izvini molim te... tako mi te žao da ti ne mogu opisati... ako si kakvo djete još mi je teže.... 158 minusa na svaki moj komentar po 1... tugo moja... evo ja ću ti dati plus, da ne plačeš...
Popusio bi ti kurac crnom vragu ?
Razgovarao bi on ali neće niko s njim da razgovara 😂