Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo udri bandu, zatvorite ih u rudnike
Jedan od najbolji političara na balkanu.
gluposti...dok se god ne pohvataju velike ribe koje uvoze "robu" ovo je samo presipanje iz supljeg u prazno i dzaba trosenje energije....pola ovih ce sutra pustiti zbog "nedovoljnih dokaza" a oni ce regrutovati jos hiljadu novih....vucic je americka kujica kao i erdoan....
Država više ne želi da toleriše ni jedan vid kriminogenog delovanja, pa bila to nelegalna trgovina petardama ili drogom. Svaki pojedinac ili ogranizovana grupa, koja radi protivno zakonom definisanih pravila ugrožavajući sigurnost građana, mora biti neutralisana i izopštena.
Verovatno zbog negativnog iskustva iz prošlosti, bilo je mnogo sumlji da otpočeta borba protiv narko mafije nije iskrena i da je šarena laža. GROM 1 je pokazao da država ne želi više da toleriše uništavanje mladosti Srbije, i da je rešena da ovu borbu vodi dok se ovaj maligni deo društva 100% ne ostrani.
Vucicu dodji mlo i ovdje kod nas u BIH da pohapsis ove kod nas dilere drogom posto kod nas to nema ko da uradi.
E da i mi ovdje u BIH imamo Vucica kao sto ga ima Srbija gdje bi nam bio kraj
Vucic je uradio pravu stvar sa ovom akcijom Grom u srbiji jer je uhapsio mnogo dilera drigom.
Samo se nadam da nece zavrsiti kao djindjic
a nasi narko dileri u BiH njima je ko u raju rade dilaju na sve strane a niko nista
moj vucicu kod nas u tuzli, bosanskoj mahali, uhapsili preko 100 dilera. 500 je nula za cijelu srbiju
a koliko ih je osttalo do sutra u bajbokani?
bome ona senina grupa dilera vec pola godine lezi, kao i celikova. valjda je samo dio kodzine grupe pusten
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ceka ih pakao?Pakao zatvora?? Sjede nista ne rade,jedu piju,bildaju se,zive zdravo...jel to pakao?
idi i ti tamo pa tako se gotivi pa nam reci jel pakao. po tebi u zatvoru med i mlijeko, najpozeljnija destinacija na balkanu. a kita u dupetu
njima je pakao ako im oduzmeš imovinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)