Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka CAST na toj izjavi. I ne kontam zasto se zove PARADA PONOSA!!?? Sta tu ima PONOSNO???!! Da kazes da si PEDER!!?? I to treba da je PONOS!!! Ja mislim da svi koji imaju i malo PONOSA to proseravanje nece ni da gledaju a ne da setaju sa njima.
ponos na ,,onu,,stvar.je li ti sada jasnije.gledaj ga hahah
Pošteno rečeno
Zaposlio se Mujo u apoteci. Jednog dana nije mogao doći na posao, te zamoli Hasu da ga zamjeni. Kad se vratio, zapita on Hasu: - "Jel' dolazio ne'ko?" - "Dolazio je Suljo i žalio se da ga boli glava." - "I, što si mu dao?" - "Dao sam mu Aspirin." - "Odlično. Jel' dolazio još ne'ko?" - "Dolazio je Ibro. Bolio ga je trbuh." - "I, što si njemu dao?" - "Dao sam mu Gastal i čaj za čišćenje..." - "Dobro, jel' to sve?" - "Ne, bila je i tvoja žena Fata." - "Na što se ona žalila???" - "Žalila se da nije...vidjela k..ca tri mjeseca!!! Iiiii šta je bilo??? ''Dao sam joj kapi za oči !!!
znaci ne gine mi prvi red
niko ne sme pedere da bije, sem vojske srbije
Niko ne sme da vas bije osim nas i naše milicije!
" ..i niko nikoga ne smije da bije na ulici" hmmm tko je slicno ovome rekao daleke 1987 godine??
Nece covek da seta jer mu idu na racku
sharada penisa
svaka cast . posteno . nek ambasadori setaju !
VUCICU TI SI DOKAZANI PEDER VOJVODA
Svi znaju da si peder,sta imas pokazivat.
Zato pederi ne gube ratove, a srpske macho muškarčine puše sve ratove odreda :)
...naš narod umislio da ako si peder da si IN...i da što je više pedera u nekoj zemlji, da je zemlja više demokratska...ako je neko odlučio da bude peder, neka bude, neka i šeta ulicama, ali brate neka nas ne smara govoreći na sav glas da je peder...boli nas k.ac za to...
kako bre vucicu neces, tako neces nikad u eu, nego lijepo stikle i setnja pa da vidis pohvala iz eu kako srbija napreduje u svim segmentima 😊
hahahaha! dobar
Kako bre vucicu neces da setas😊 pa neces evrope videt jos 100000 godina, nego lijepo nevuci stikle i setnja 😊
setaj sa dodikom pod ruku,vas dvojica ste kako da se izrazim... homosexualci... ahahahaha
vucicu,priznaj slobodno da si derpe,nes bit jedini vlaski guzoljub..
"I niko nikoga ne smije da bije na ulici" Sjetim se odmah jednog sličnog citata sa mitinga početkom 90-ih: "Srbe ne sme niko da bije."
Od tadašnjih dana, mnogo batina se sruči na narod srpski, a i na ostale u okolini.
Pa budimo ovčice i dalje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)