Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a smijo si se kad ste bombardovali Sarajevu i ostale gradove, sram te bilo
JUTROS VLASI GALAME NA PORTALU DA JE OVO DJELO KOSOVSKIH ALBANACA. TERORIZAM,IDIL MA NEMA STA NIJE. A POPODNE STA JE?
koje je znacenje recenice u naslovu:neka je bogom prosto?
Nemere srbin bez bombe..
Ovaj je sve zive kompase pogubio.
Ko ono sam sebe bombarduje??Šta će reći Hag na ovo???Srpski teroristi svakim danom svoje lice pokazuju , dokle će ih zapad trjeti ???aahahhahahhahahha
CirkuZ Kolorado..
Al bi odahnula i ova Srbija da i formalno otkaci vise i Kosovo i RS...
Ko te jebe smradnu genocidni
Koja manipulacija debilima.
svrbi su najveci karcinom Balkana..genocidasi
Ovo je provokacija koja će dovesti do ukidanja sedme jugoslovenske republike, Kosova.
Šta je šupkousti? Sad nećeš ni riječi više o tome, jer su tvoji đikani to uradili!!! Da su Albanci, ne bi se moglo od tebe živjeti narednih mjeseci. Drama, ubleha i ispružena ruka. Eeee, vlažna usnice i ovo je dokaz gdje su srbi a gdje normalan svijet. Đikanska posla. Ovo i jeste vaš način. Zavadi se sa svima.
Vazdan bombe, puške, pištolji i noževi!
FRANCIII GDJE SI FRANCIII , SRBI NEMAJU PORODIČNO STABLO , ONI SU OKOT SA DNA GENETSKE MOČVARE , OD MAJKE VLAŠKO-RUMUNSKE PROSTITUTKE I OCA KOSOVSKOG ROMA - CINCARA OSTAVLJENI NA USVAJANJE ISPRED MOLDAVSKOG SIROTIŠTA.NA FRANCIJEVOJ KESI PISALO " SAJAM GUMENE OBUĆE - TEMIŠVAR -87 AHAHA HIHIHI.
Ameri su "okot sa dna genetske močvare", pa su najveća sila na svetu. Za razliku od vas mi Srbi imamo Hilandar, a vi imate fes i dimije.
@NebeskiSrbijanac Ti si bas glup. Ifi u taj Hilandar yebo te hilandar
To seselj Kosovo napada.