Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu ni Hrvati sretni što si ti premijer Srbije. Pa?
@laserxxl Др Војислав Шешељ, будући предсједник Републике Србије, између осталог, брани интерес србских муслимана. https://www.youtube.com/watch?v=orygAMjWpz0
@laserxxl E pa? I jučer, danas i sutra. Sve dok ne zaživi hrvatska federalna jedinica, koja se može ali i ne mora zvati HR HB, ja ću biti zagovornik iste...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Čovjeka ste pokušali oblatiti, uništiti mu život, a bio je nedužan. To je naravno potvrdio i međunarodni sud. Srbi treba da mu se izvinu za neugodnosti koje su mu izazvali suđenjem, a i da mu budu zahvalni. Operacija "Oluja" da nije sprovedena tako brzo, zahvaljujući i ovom čovjeku, stradanja srba bila bi mnogo veća. Nego ti vučko Anti junaku i živoj legendi se pokloni, a svom šešku popuši kavu.
Vučić: "Ma ljudi, ovoliki mi je kad vam kažem"
Bosnje jel jos kmecite po portalu?
Boli me moj Vucic za tim ko je nesretan radi toga
Jel istina, što Hrvati govore,da će Srbi imati krsnu slavu Svetog Alojzija?? (Stepinca)
Ibrinice,daj recept za bosanski lonac.
to ce da se slavi u Ahmićima ko krsna slava...
nisu tvoji srbi prognani iz hrvatske, već su sami pobjegli. skontali su da od velike srbije nema ništa, a u hrvatskoj su stali na stranu četnika. jbg. pičkousti, nije vam uspio plan karlovac, karlobag, virovitica, ogulin.
@Tender. . I źena ti je herojkinja..
....a Seselj u skupstini srbije to je u redu??majke vam ga spalim, sto bi rekle gedze:)))
A ja ne znam sto se ovi kurbati ljute kada im se pomene fakat da su podrijetlom od bijelih Oguza,turskog plemena nizeg ranga,koje se spojilo na Balkanu sa Avarima,koji su inace odmetnuto Tatarsko pleme,a sve to na kraju zacinjeno Srpskom spermom.....
Šta nas u BiH briga šta je izjavio Vučić (srbin) za Gotovinu (hrvata (ljubim mu prezime)) ?!?!? Može li neko pojasniti?!
Ja ti za pocetak mogu dat samo ovog mog tukija,da se malo igras,samo nemoj da odes daleko....
@selam A ja tebi i za početak i kraj naje*at se matere do kraja vječnosti i nazad i tvojim tukićem!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bi volio cut sta o ovomu misli gospodin ante Prkacin,inace Tursko kopile....
Gotovini svaka čast, primjer ratnika, generala kojem je krajnja želja bila ući u Banjaluku zajedno sa Atifom!!! Ne dadoše im Amerikanci, a Srbi licemjeri iz zahvalnosti ne nazvase nijednu ulicu u Banjaluci po Bilu Klintonu ili trg po imenu Trg Amerike!!
Ibrinice,nismo mi Muslimani,ni kosovari
Potpuno opravdavam UJKANE. Ovo je smisao njihovog života u borbi za 100 % nički čistu HRVATSK. Oni danas dovršavaju ono što se temelji na NDH. Ovo,nama treba da je opomena,da prijateljstva sa njima nema,već samo mržnja. Ako nam se otvori,kao što je njima 90-ih,treba im jebati mater. Oni se bore za svoje i ništa bolji nisu od koljača iz WWII...nema tu ništa nejasno. Zato i mi SRBI treba da podržimo naše junake i heroje! Slava Raši,GENERALU i ostalim SOKOLOVIMA!
@puJ-do Pa rado bi,ali vi se vazda upetljte kada vas UJACI nahuškaju!
@merebit Pa već ste riješili ujko. Ostaju vam još Bošnjaci kao mogući infektivni faktor. No vidjet čemo šta sutra nosi!
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ziveooo ljubo cesic -rojs..celava sofercina, kobajagi genera..a inace tursko kopile!!..aaaaaahahaha..prrrrrrrrrrr
Ziviiooooo!!!!!!!!A jarane,jesi vidio kako su se kurbati otimali o ono meso poslije prometne nesrece,prijeko leseva?Pascad oguska....
Koja dvolicnost, zasto se nisi pobunio kada je Ratko Mladic prozvan herojem? Kod vas u Srbiji ljudi koji su pocinili zlocin nad ne srpskim stanovnistvom u BIH se nagradjuju titulama heroja.
Pa Ratko Mladić jeste heroj.
@tender heroj bolesnih umova, koji ne posjeduju ljudskost i zdrav razum.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)