Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne pretendujete kad nema vise JNA oruzja.Potrosili ste gadajuci gradove i civilno stanovnistvo.
"Mi ne pretendujemo ni na čiju teritoriju", rekao je Vučić. oplakah
Ne pretanduju do slijedece prilike. KAd je Srbin mogao provesti 50 godina u miru.
jel moguce da ste toliko gordi.....
ta ce mali vucic da ove srbe ne znas kontao bi da su fin narod sad da se zarati prvi bi se digli i opet silovali curice i ubijali al nema vam vise jna .na vasu zalost
Ja ne znam ima li Kolinda legimitet da razgovara o takvim stvarima.U svim normalnim zemljam predsjednici vlada se dogovaraju,a predsjednik zemlje ima sasvim druge funkcije.
Sad ce 28.juna slaviti vidovdan kad su izginuli svi srpski muskarci u boju na Kosovu i kad je pocelo tursko osvajanje i nastajanje danasnjeg srpskog naroda,zna se kako....
Problemi hrvatske i srpske manjine u obadvije drzave su rezultat DVIJE I KUSUR DECENIJE ETNICKOG CISCENJA i sistematskog obespravljivanja. Zlocine "na stranu". Cuj manjak komunikacije!
...osim na svoju a to je od Triglava do Vardara...sala... :-D
Ne pretendujete jer su vas ybali u guzicu kad ste pretendovali hehe
svaki dogovor Hrvatske i Srbije je bio koban po BiH a nadam se da je ovaj drugaciji
Tako ste trebali razmisljat 90-godina, a to sto sada kazes mozes macku o rep okacit, a iskreno da ti kazem mi vama vise nikada ne vjerujemo. Jedno mislite drugo pricate a trece bi uradili. Pogan ste vi narod.
@useraccount Svakako i jedni i drugi dobro si to rekao.