Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
inace veoma pouzdan i iskren covjek hahahha njegovi su ga vec procitali, a poceo ih i hapsit zbog komentara na fejsu. lagano krece prema diktaturi. kao i kad je bio ministar za informacije. ko je protiv njega hapsio zatvaro i jos sto sta, nije za pisanje komentara. ne uzdizite nijednog politicara u nebesa. sve je to interes i zelja za moci.
Imal Vojvodica ćerku, da nam nju donira?
jao ,novi lider regiona ;)
Divim se njegovoj ljubavi i požrtvovanosti za državu..Kod nas od xy političara svi zajedno ne rade kao upola ovi
nemas se cemu diviti baby,kod nas je situacija takva da dvije struje od tri konstatno rade na razvaljivanju od ovog sto se nekada zvalo republika bh,naravno uz sve srdnu pomoc ovog sa slike i ovih ih zagreba
proljev on , proljev ti
"postoji mogucnost" i udara meteora u zemlju pa..?
...jarane...de, allaha ti, ne ozvi tamo ove naše...pokrašće im pare iz novčanika...
Samo svaka cast Vucicu ti si primjer za ove nase uhljupe kako se moli i bori za svoju drzavu i svoj narod !
Slusam kako govori molim da nam ne salju pomoci od 10 000, 50 000 i 100 000 ako hoce da nam pomognu nek salju ozbiljnu pomoc, i uveo je red i disciplinu i na sjednicama ne smije mu niko zucnuti svi ga postuju za svako postovanje, a ne ovi nasi uhljupasi ne dolaze na sjednice, kasne, prde po sjednicama jesu cirkuz..
Napuši mu se kurva balijo jadni
Veceg lazova i manipulatora Balkan nije zapamtio. Ovaj se kleo u seselja i radikale, seseljev bedz nije skidao, Kada je osjetio da bi mogao do fotelje i moci odhebao i seselja i radikale A sutra bi bio spreman i najrodjenije prodati za fotelju
opisao si bilo kojeg tipicnog politicara
Pokupi pickousti sve glasove
za svakog poginulog srbina u Doboju ovaj ce ubit 100 muslimana iz maglaja jer im nisu dojavili da dolazi voda