Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo se pitam sta ce za 20 godina svi ovi "nacionalisti" bilo koje strane, nikom nije pasala Yuga, a sada u istoj konstalaciji, samo robovi!!!
pičkousti ni sam ne zna gdje bi. zapad ga vuče prema eu standardima života, a rusija prema ortodoxnom-pravoslavnom uliz-guzičarenju. e, sad dal će euro ili rubaljski bratski narod pobijediti, tek će se vidjeti. uglavno su svi srbofili smješteni po zapadnoj europi i od tamo veličaju ruse, a omalažavaju katoličke zemlje.
Svaka njemu cast. Mamlazi iz BiH nisu jos ni kandidaturu dobili, a otvaranje poglavlja nece dobiti ni do 3000 godine ako ovako nastave.
gluposti....srbija nece nikad u eu...a pogotovu to nece bih jer u njoj ima vise od 10% muslimana....sve je to zapadnjacka logika mrkva i stap....to ce biti ucjenjivanje srbije 15-20 godina....nesto kao i turske....sa turskom su poceli pregovore prije dvadeset godina i naravno ona se nikad nece pribliziti katolickim zemljama.....
prije ce turska u eu nego bih...primiti u eu srbe i bosnjake zajedno???......aaahihihihihihihihihiii ...i na kraju da se ne lazemo...eu se vec raspada.....dok nas englezi na silu guraju u neke pregovore oni referendum o napustanju eu.....a da ne privcam da je euro vec propao samo se jos njemci bore za njega...ne mogu njemci zaraditi koliko stali mogu potrositi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vučko zvani - 100'S
Glup si ti, ne vrijedi ti objašnjavati!
Toliko Muslimana je ubijao za jednog Srbina mozda zato :-)
...posta vučko poglavnik.
Kad bi i nasi poceli malo da napreduju...ali polako ,doce na red i ova pismena omladina vec se cuju i jedino nas oni mogu spasiti od kriminalaca na vlasti.
ovaj klix je pao na dno. svi se polako sele na: http://www.sarajevo365.com/ gdje mogu čitati i komentirati ovake teme, kao što je ova dole, bez da se logiram i da me stalno brišu. http://www.sarajevo365.com/kinez-u-sarajevu-otvara-fast-food-sa-psecim-mesom/
sretno
danke deutschland :-}