Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gospodo iz Beograda, naučite poštovati svoje susjede
mala srbijica hoće poštovanje HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
@DrinaSebrico Kakva podrška, podršku dobiješ samo ako nešto nudiš, npr telekom, rijeke, struju, itd........Samo pusti interes. Dodik izraela i amerike, hahahahahhahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
Tolimir je umro kao OSUDJENI RATNI ZLOCINAC, presudom dokazano kao odgovoran za organizaciju Genocida nad 8000 dusa u Srebrenici, za takve nema pustanja na lijecenje, humanosti i sl., dokle cete monstrume slaviti kao heroje !?
postovanje se ne trazi , postovanje se zasluzuje....
Koji imbecil taj Vucic u p.m.!! EU umjesto da najzesce kazni jebenu Serbiju za sva zla koja je nanijela Balkanu i jos uvijek nanosi, odnosi se prema Serbiji kao prema kakvom mezimcetu, a to mezimce ni tada nije zadovoljno. Da gospoda u Haag-u i u EU zaista postuje i osnovne propise i nacela ia kojih navodno stoji, Serbija bi vec odavno bila razjebana do te mjere da bi i Sahara bila bolje mjesto za zivot nego jebena Serbija!!
Ma srci bre pesesk Vucicu, niste nikome bitni, bre.
Nedo Bog da se druge drzave odnose prema vama genocidnom narodu kako ste se vi odnosili prema komsijama sud u Hagu bi radio jos 50 godina
Svijet zna Srbiju kao genocidnu drzavu, vise i ne zasluzujete govna!
Zapadnjaci vam dodju na obelezavanje te lazne srebrenoce da vam se otvoreno smeju u licce.
@N_Sad smrdine, na pogresnom si portalu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izgledao vucic dva karate filma pa misli da je najjaci.
Koliko god da je da je velika ta Velika Srbija ona bi bla manja od Jugoslavije. Vi tvrdite Srbi su rekli necemo vise Jugoslaviju, sad hocemo manju drzavu koja ce se zvate Veliak Srbija. Joj koji ste vi idioti. Zna se vrlo dobro da je zapad imo plan da razbije jugoslaviju, i on je te svoje planove ralizovo preko svojih miljenika Tudmana i Alije !!
Da zna se ali samo u srbiji, a svagdje po svijetu se zna nešto drugo, ali nema veze, to što vi mislite i nije važno
@500godina Pa idiote, svi Srbi su bili upravo u toj jugoslaviji. Kakva Velika Srbija ???? Velika Srbija ne dohvata sloveniju u kojoj naravno ima Srba.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E Vučiću Vučiću, poštovanje se zaslužuje, oni u Hagu dobro znaju činjenice, nema od poštovanja ništa. Ljudi se nagledali svakakvih zlodjela.
Predsjednik države sa 500.000 krezubih(Kurir).
Vucicu ako pushis Putinu neznaci da si Putin
Nema on vremena da laprda kao ovaj. Puna mu usta
Poštuju se poštuju oni što se pitaju Dok nas iz fukara-regije Sad cijeli svijet zajebaje
Crko ko zadnji ker isto Sloba u samoci totalno nebitan u nekoj tamo stranoj drzavi. Treba mu se na grob otic popisat ko i Slobi i Dobrici
mrs sve ti jbm cetalju usrani!
e jeste bitni,baš ste bitni,a pogotovo da bi vas se poštovalo,hahahahahha
A kakave to veze ima Tolimir sa Srbijom? Pa dajte vise opredijelite se. Ne moze samo onako kako vam u momentu odgovara.