Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo god mišljenje imao o njemu, sad se u potpunosti slažem sa ovim što je rekao
Umjesto da napravimo fabrike u citavoj regiji i prozovodimo ono sto uvozimo, i da dodju da nas mole sa udjemo u onu smrdljivu eu mi idemo da svabama cistimo zadnjice, samo zato sto ne mozemo da odolimo korupciji….toliko o nasoj pameti.
To je sve posledica toga sto su sve ex yu drzave zapadne kolonije. Stvoren je takav sistem gde su zapadnjaci dobili obrazovanu radnu snagu koje im manjka a ovde ta ista radna snaga radi za visestruko manje plate. Da ne govorimo o tome da su privatizovali sve sto vredi - u vlasništvu zapadnjaka a lokalne politicari su pustili da kradu da bi ih time ucenjivali. Tek kad se svi osvestimo i dovedeno ljude koji ce raditi u nasem interesu a ne zapadnom bice nam bolje.
@Abdulah22 Nisu druže oni otišli zbog politike već što im je 2500/3000 KM bilo malo, hoce austrijskih/njemačkih 5000 €. Pusti ti šuplju, niko fol nije zbog para otišao a da ih pošalješ u Slovačku odmah bi se 90% u BiH vratilo.
Vučić radi sve da srb ne uđe u EU, pa stoga nema da se žali ili čudi
Jbg ovaj je dosta uradio za svoju zemlju mozemo mislit o njem sta god hocemo...i izborit ce se i dalje dovodi investitore..a ovi nasi nista
Što je bila Srbija 90.ih, to je Rusija danas. Jedine zemlje koje su napale susjede. Jedine zemlje saveznice. Jeli takvima mjesto u Evropi? Nije. I ne treba da budu. EU vodi politicku borbu A Rusija i Srbija ratnu.
Srbija je od 7. vijeka u Evropi, a Rusija jednim dijelom, mada sa vecinom stanovnistva u Evropi
Nametnuli nam dejton i da agresori o necemu odlucuju i onda jos dodatno dio drzave mora da ispasta i ceka na clanstvo jer agresori opstruisu svaki napredak.
Znas ti vrlo dobro kakvi, al' hajd.
One komsije koji su vec na traktorima bili spremni za bjezanje? Ni jedna strana nije drage volje potpisala taj sporazum nego su bili natjerani.
Šta je ovo? Pa ovdje je puno botova. Kao da sam na nekom sbijanskom portalu.
Da su nas primili u ovom mandatu, ispali bi da su politicari koji su sada na vlasti zasluzni, a svi znamo da nisu niti jedan zakon usvojili i da su sve moguce prema EU opstruirali. Dali bi im ujedno vjetar u ledja na predstojecim izborima. Ovako je bolje, pa neka narod razmisli za koga ce glasati
Vucic radi sve protiv Eu i za Rusiju. A nas boli k.?bat i za jedne i za druge zato samo Bosna .
Koji filozof. Da su Ukrajina i Moldavija dobili status kandidata za članstvo u EU, niije ništa drugo nego objava rata Rusiji. Tu igra balkan sporednu ulogu. Rusi sad znaju da kad bude sklapanje mira sa Ukrajinom moraju raspravljati sa EU kako da se riješe sankcija, a Ukrajina kandidat. Kako raditi u budućnosti trgovinu sa EU. Biće izvinjavanja i za sve je samo Putin kriv. Ali nije samo Putin. To je aparat koji je zaposjeo Rusiju i odlučuju sve bez parlamenta
Što je ovo, najezda stvorila i domaćih izdajnika....Čuj ujedinjenje Srbije i Bosne, ovdje botovi prekucali igricu, nikada sa agresorima u zajedničku državu...
100%
EU je skupina malih kancelarijskih miseva,koji o praksi blage veze nemaju..Smrdljive birokrate,opsjednute Eurima..Propast ce,pojest ce sami swbi
Nisi ni ti ništa uradio osim što si sam sebe hvalio. A Ukrajina i Moldavija jesu geopolitičke bitne a vi i mi nismo ni to. Nebitni smo Vučko skroz.
Je*o EU - okrenimo se jedni drugima 🇧🇦🇷🇸
EU je pokazala u Ukrajini da su miševi..A sada i da su mali,smrdljivi kancelarijski misevi
Ili se odrekni Putina il se odrekni EU. Ne može i jedno i drugo. Vrlo je jednostavno.