Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..a znao si reći 100 muslimana za jednog srbina. To ti nije bio problem....izvućeno iz konteksta..jel' de Vučko?
..djikani pomno prate.
...neces nista lose reci ali nemas sta ni dobro reci za Istocne Talibane. Na planini prezivljavaju a nekad zivili u sred Sehera, to samo genijalci djikani mogu.
Hbg, ne moze srbin na srbina udariti.
četnik, četnik i samo četnik pa mu vjerujte
I nemoj! Ti nama samo išaretom i dalje nebrini.
Ovom cetniku ne treba dati granicu da predje sa svojom sugavom cipelom. Ne da na RS jer su je on i njemu slicni i osmislili i napravili. Sjeme vam se zatrlo.
ti primi ovog gospodina u tu svoju kara-njeninu i vodi ga sebi kuci.
Srbi ili cetnici-cetnici ili srbi Vucic je cetnik ratni zlocinac samo sto kum Bakir nece da pokrene nikakvu tuzbu,a aminuje tuzbe cetnika protiv bh heroja i komadanata-slucaj Naser Oric i Ilija Jurisic,nece Bkir jer ce mu Vucic vratiti dedinu imovinu u Zemunu Velike su to pare.
Puno ovdje ima priglupih komentara. Od ove izjave da nikada nece reci nista protiv ikoga iz RS treba nauciti sta je nacionalni interes. A bosnjacki se politicari svakodnevno međusobno glođu kao bijesni psi.
Puno ovdje ima b
bolje da nije ni dolazio...kaze kako da on kao premijer nece da zadrijeva u integritet Bosne, bosanskog jezika...i napalamudio jos mnogo toga...kao one je fin. al zato nece da progovori rijeci protiv svojih koji sve to rade i presutno ih podrzava. koga on levati, licemjer bolesni
pa znam ohahahah
Moj prijatelj bakir je rekao da se ne napada jer je ovo fin covjek
Vi iz bosne bosnjaci ste malo vise zatucani,ovi nasu mogu sa vama kako hoce,prvo vam je rekao zeljko komsic za ovaj plan o trecem entitetu pa onda pedi esdaun a vas bakir cuti o tome,zato sam ja tu zajedno sa baketom da stvorim treci e u tome se ogleda jedinstvo za fotelje,vi nikako da svatite moze vas pregaziti u razmisljanu svako ko plitak potok
ovaj lik je bolesno licemjeran, sa primjesama sizofrenije, bezobrazluka, pokvarenosti, neiskrenosti.....lažovčina bolesna. sta trazi on uopste preko drine uopste. ovo je ponizavanje zdravog razuma.
Ali zato 100 muslimana za 1 srbina to ćeš reći jeli hemereiodousti???
Hebo mamicu svoju :)
vucic....gubavac cetnicki...!
Vuk dlaku mijenja al cud ne !!!