Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tita ti jeli ti to ozbiljno?
Boze Boze kako lupate svi...............
Onaj Sadovic \"ministar sigurnosti BiH\" je namestio Vukovicu iz razloga sto je Vukovic kopkao o mudzahedinima kojima je Sadovic i efendija Ceric kao i Silajdzic zastitnici .Sve ce malo po malo da se klupko odmota samo polako...
niko ne moze znati sta se ovdje desava, osim onih koji su u tome
@63-a Potpuno si u pravu. Svaka ti čast. Ovo je montirani proces usmjeren protiv naturaliziranih državljana BiH. Radi se naime o međunarodnoj zavjeri protiv BiH u kojoj prednjače Hrvatska i mračne zapadne sile. Više je nego očigledno da se radi o primjernom akademskom građaninu BiH i Hrvatske, čovjeku na postdiplomskom studiju u Rijeci. Zar ne govori dovoljno o požrtvovanosti nevino uhapšenog činjenica da je pored odgovornog posla u Sarajevu, odlazio državnim autom na ispite i predavanja u Rijeku? Pametan mlad čovjek sa dvostrukim državljanstvom - za svaki slučaj ! Sad se ispostavilo da je imao pravo, ali eto uhvatiše ga nevinog hrvatske kolege koje nemaju feeling za business. Pa činjenica da je malo trgovao eksplozivom i pripremao likvidacije ne može i ne smije biti razlog da ga se hapsi. Ugrožen je hrvatski put. To je zavjera! I drugi trguju raznim robama pa ništa! A ni ubojstva nisu uspjela. Ne smije čovjek više ni pokazati poslovnu inicijativu. Zavjera policijske države.
Volio bih znati šta je pozadina ovog slučaja. Da li je to revizija naturalizovanih državljana BiH? Čini mi se da ima dosta i toga.
to nam je znak kakva nam je vlast sami kriminalci