Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna i nedeljiva bih. haaaaaaaaaaaaaaaaaa, prijatelju, koliko god vas vestacki drzali zajedno sa RS, nikada nece biti jedna, a deljiva je uvek.
Tako konju jedan,bolje ti je priznati VOJVODINU na vrijeme a ne kao za KOSOVO prvo preko tura pa priznanje SRETANVI DAN NEZAVISNE DRZAVE KOSOVO!!!!!!!!
toliko o velikoj srbiji:))))))))))))
dodjite da uzmete RS ,samo lajanje ko gladni psi hajde dodjite
m 84. ne samo da nece nego ce i tvoja republika smrdska da se izgubi i bice jedna i nedjeljiva BIH.
samo se nadajte da ide vojvodina,,dok gledate u tudje otice vam sopstveno (vec je krenulo) uzece hrvatici entitet sebi al samo od federacije mashalah
ODE JOS JEDAN DIO SRBIJE POLAHKO ALI SIGURNO, MASALAH
@ero Vi bez Katoličke Crkve svoje nesmijete ni prnuti, zato ćuti i ne seri.
SPC u ulogi politicara