Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad su i ova drustva bila tajna
drustvo jest tajno....ali ispred sebe izbacuju predhodnicu...oni pravi nikad nisu vidljivi
@Pretobom ......hahahahahhahaaaa...pa tito je bio clan beogradske loze.....koja se zvala jugoslovenska....a postao je zbog toga sto je beogradska loza u bratskom odnosu sa londonskom...inace beogradsku lozu su osnovali karadjordjevici a njihovi ljudi su uvjek vladalili tom lozom....tito se nije bas uvjek gadio na karadjordjevice :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve neke stare prde uclanili se u nadi da ce se dokopat nekih orgija ;))) ..kad ono chuna..ni orgija..ni nekih tajnih vladara..vise kao neki penzionerski klub :)))
Ovaj lik kaže da hoće nekom pomoći, pa neka sebi pomogne.. Skupilo se par fosila tewških bolesnika...vidi ti njih stavili nečiju lobanju na sto...o milicijo šta čekaš, hapsi..
Poserem se na ovu masonsku lozu,neznate vi nista
Sad kad počne izgradnja :DD
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha što više osnivanja pa čak i ovih kvazi masonskih loža sirotinje sve više, glaldnih sve više, nesretnih sve više I TRULIH BOGATAŠA SVE VIŠE. Valjda je ovo normalan proces čovječanstva valjda je sljedeće na redu da se sirotinja ujedini i udri pa između ostallog i po masonskih ložama. Bogati brinu za sve osim za OBIČNOG ČOVJEKA. TO TRAJE ALI KADA OBIČANOM ČOVJEKU ,,DOGORI,, NAJEBAĆE MNOGI
https://youtu.be/E8UtNkQAPAY
temelj se udara.. zidari se okupili
ovo je bagra bjeslosvjetska prvih pet nivoa na koje moze doci su humanitarno a sto se ide vise sve je vise i vise zlobe a njihovi nalogodavci su illuminati najuticajnija organizacija na svjetu
Osim krompira, Dositej Obradović je tih davnih godina u Srbiju donijeo i masoneriju. Ovo danas je kić, poželjan i planetarno zastupljen. Iza paravana su mnogo ozbiljnije face.
U Blicu piše, da će se uskoro masonima priključiti, Čedomir Jovanović, Nataša Kandić, Sonja Biserko i još mnogi drugi.
Vala nemogu biti gori od SDA, HDZ, SDP, SBB, DF, SNSD, SDS, i ostale mafije kod nas. Ovi barem nesto ostave narodu, ovi nasi sve pokradose.
Masonstvo nije religija, niti je zamjena za religiju. Ono zahtijeva od svojih članova vjerovanje u Vrhovno Biće, ali ne daje sistem vlastitog vjerovanja. Masonstvo je otvoreno za ljude svih religijskih vjerovanja. Na sastancima je zabranjena diskusija o religiji.
@ na žalost nisi u pravu. Masonetija je prikriveni okultizam / luciferizam. Da ne gubiš vrijeme na čitanje, pogledaj film Stanley Kubricka, Eyes Wide Shut. I nije samo zastupjena na zapadu. Pogledaj fotografije i pročitaj na temu gl grada Kazahstana -ASTANA (SaTanA)
Cuj zovu se bracom. Bolje tebra. Zvucnije je.
I PITAJU SE STO IH JE NATO BOMBARDOVO ???
ahahahah svasta u danasnji vakat
Nije ovo uglomjer, ovo je klasicno vinklo.