Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj imunitet. Šta su oni sebi izmislili, paščad jedna.
Cuj imunitet, bem ti zakon! Neka, neka pustite ga da i dalje vozi pijan dok nekog ne ubije. Ma i tad ce ga pustiti na slobodu zbog nekog glupog imuniteta.
...on pio, a autoput p'jan...
Mi imamo sve što ima jedna normalna država, samo što sve to nije normalno...nabijem na racku i ataše i predsjednike i sve njih redom
A ja mislio samo da nasi domaci politicari i razni atašei kurci palci piju kad ono i diplomate po svijetu saljevaju ko veliki,masla sve nam ide kako treba pa ljudi zalili malo,fuj bagro zadnja.
Navode da je skrivio udes iz depresije, Ataše je demantovao riječima da to nije tačno de da je on iz Međeđe.
Ovo sa IMUNITETOM nije uopšte SMIJEŠNO. ...
J e b o t e ko u bajci ! Dipl. imunitet i vidimo se levati ! Hocu i ja ! smrc
kakav imunitet imaš li obraza u zatvor bi ja tebe na trežnjenje i oduzeo ti vozačku pa se ti puši nećeš pjan vozat i ubijat narod.