Regija
0

Vojni ataše iz BiH izazvao udes u Srbiji

SRNA
Ivica Pavić
Ivica Pavić
Ministarstvo odbrane BiH potvrdilo je informaciju da se na autoputu Beograd – aerodrom Batajnica desio saobraćajni udes u kojem je učestvovalo vozilo kojim je upravljao vojni ataše pri ambasadi BiH u Srbiji brigadir Ivica Pavić.

Zbog okolnosti na putu, vozilo kojim je upravljao brigadir Pavić udarilo je u zaštitnu ogradu pri čemu je nastala materijalna šteta na vozilu, dok vozač nije povrijeđen, a drugih posljedica po učesnike u saobraćaju nije bilo.

Razlozi zbog kojih je došlo do nesreće bit će poznati nakon što bude gotov izvještaj koji su na licu mjesta sačinili ovlašteni organi Srbije, kao i izvještaj o veličini materijalne štete na motornom vozilu koje je učestvovalo u udesu, rečeno je Srni u Ministarstvu odbrane BiH.

Prema pisanju beogradskih medija, vojni ataše pri Ambasadi BiH u Srbiji izazvao je saobraćajnu nesreću u blizini Beograda.

Prema riječima očevidaca, on je bio u vidno pijanom stanju, a pošto je policija došla na uviđaj pozvao se na diplomatski imunitet. U nesreći nije bilo povrijeđenih, prenose "Vesti".

Pozivajući se na imunitet diplomata BiH u Srbiji odbio je da uradi alko-test i poslije nesreće bio je slobodan da ide kući.