Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To onaj što je rekao da će se cijela Hrvatska vidjeti sa Kaptola?
DABOGDA SE NE PROBUDIO OD NARKOZE
to se i ne moze nazvati bas operacijom...
šta bi od onakve gromade od čoveka. ništa. stišo se ko miš. eee šešelju bolan bliži ti se druga strana ovoga dunjaluka. a bogami neće ti biti naklonjena. svašta si radio. loše uglavnom.
operacija uspjela.pacijent umro..
mogu li ja da se prijavim da ga operisem? imam zavrsenu vecernju visu hirursku, specijalizacija srce i improvizacija pacemakera od dijelova starih televizora i pc-a
ode šeške u rqcku
Retardirani vođa još retardiranijih sljedbenika. (proglasiti go.no krivim, i pustiti da truhne u zatvoru)
Šešelj je car!
Sad ce napokon Seselj da izadje iz ormarica i da prizna da je zensko. Operacija je potrebna da mu odsjeku cundru i prisiju pipi, hehehe!
To je samo paravan, on ustvari dobiva nove silikonske sise.
Nest ovdje ne stima, svaki bitniji zlocinac umire.. Nek jos i on i karadjic \"umru\" tamo sutra ce reci pa nista se nije ni desilo.. Boze sacuvaj
nešto mi nije jasno...svi,ama baš svi Šešelji su Hrvati a ovaj Srbin...kako to?
ne zevim nikakve evektvicne apavate oko sebe ili u mom svcu
Jao, jadnicak, jest mi ga zao. Izdrzi Vojo, tvoje Sarajevo je uz tebe !!!!!