Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... neugodno pitanje može postaviti primerice novinar, istražni sudija, neko iz nevladinih organizacija, neki politički konkurent na TV debati ...
... jeftina batina može biti primerice, kišobran, vuvuzela, drška od metle, drvena letva, noga od stola ili stolice, invalidski štap, penzionerski prut, vaser vaga, čekić, gvozdeni pajser, građevinska klamfa, komad građevinske armature, kramp, ašov, lopata, automehaničarski ključ (viljuškasti, okasti, lulasti, cevasti, imbus...), komad vodovodne cevi ...
Ja, GOSPODAR svih gospodara, moja biološka porodica i moja politička partija, u ovo vreme teške ekonomske krize, mi smo najpametniji nezamenjivi stručnjaci, znamo sve tajne života koje niko ne zna osim nas, naša mudrost je beskrajna, pa zbog toga krediti, novac i vreme poreskih obveznika širom sveta, treba da se troše za naše bežanje od neugodnih pitanja, i za čuvanje naših skupocenih božanskih stražnjica od tamo neke jeftine batine...
Mrav ,spominjes "Mla.du Bo.snu" da ona jeste finan.sirana od "Crn.e R.uke" ali reci u poredenju sa populacijom koga je vise bilo u toj maloj organizaciji,muslim.ana ili Sr.ba?Naravno vas to nije sprecilo da se pridruzite Austrijanc.ima i krenete u .po.kolj u njihovo ime cim su dosli,ko prije toga tokom krize kad smo zajedno krenuli branit Bosn.u od Aust.rijanaca da bi vi na po puta promenili str.ane i pocinili krvoprol.ice. To da si protiv Kosov.ski Sr.ba koji su po k.rv.i blizi tebi nego meni govori sve o rodo.skrn.avljenju u va.sem d.rustvu,sta jesu vas oni ist.erali iz Srb.ije da im se sad svetit.e ?Umesto da sazal.jevas ljude za koje bi i zivot u Pales.tini bio .raj i koji su jos tvo.je kr.vi I sta smo mi pokusali u Hrv.ackoj,da spasimo one ja.dnike od po.kol.ja,u prav.oslavlje je palo,eku.menisti preuzi.maju vlast,sve se vise cak i crkvi otima od S..P.C da bi se spa.silo,sta mislis ako smo mi zadnjih stopedeset godina prolazili kako smo prolazili sta ce tek sa vama biti
Monopol na poštenje i nepogriješivost imaju svoju cijenu u novcu. Sa aspekta ekonomskog (gospodarstvenog) sistema skupocjene poštenjačine su mnogo opasniji nego jeftini kriminalci. Jel tako ???
"JUNAČKA" SRPSKA VLAST: Prisjetimo se da su teško naoružani "junački" srpski vojnici, nakon višegodišnjeg terorisanja stanovnika Sarajeva svih nacionalnosti, kapitulirali nakon samo jedne noći bombardovanja minobacačkih gnijezda oko grada. To najpreciznije opisuje neospornu činjenicu da je svaka srpska vlast u suštini samo klasična razbojnička banda, i ništa više od toga. ZNAČAJ SPORTA ZA SRPSKU VLAST: Za srpsku vlast, sport nije samo sport, već ima i stratešku ulogu u sprovođenju genocida nad nesrpskim narodima, pod maskom ''građanskih ratova''. Prisjetimo se da je spska vlast, u svom genocidnom pohodu na nesrpske narode koristila masovno srpske fudbalske navijače (najpoznatiji slučaj u istoriji je bila teško naoružana Arkanova banda, u posljednjoj deceniji dvadesetog vijeka).
NACIONALKRETENISTIČKI OBRAZOVNI SISTEM: Već mnogo desetina godina, srpski obrazovni sistem, još od osnovne škole, uči nove degeneracije srba, da gaje netrpeljivost prema narodima druge nacije ili druge vjere, uz propagandu u stilu ''mi srbi smo jedini dobar i neiskvaren narod, a svi drugi narodi su pokvareni i zli, pa je herojski čin ubiti i orobiti svakoga ko nije srbin''. Nema sumnje da takav obrazovni sistem uz alkoholizam i narkomaniju priprema nove degeneracije srba za genocide i razbojništva u budućnosti. Što je najstrašnije, ovakva nacionalkretenistička indoktrinacija se najčešće odvija na podsvjesnom nivou, što znači potpuno odsustvo samokritičnosti.
Ma "SSSSrpska" dozvoli mi da te podsjetim da se zvanična propaganda iz Beograda posljednjih mjeseci bazira na izjavama u stilu: "hrvati, albanci i bošnjaci pozamašno finansijski pomažu svoje optuženike pred međunarodnim tribunalom, samo mi srbi ne finansiramo naše optuženike". Sa aspekta kriminalistike, opštepoznato je da kriminalce karakteriše sebičnost i pohlepa za novcem u tolikoj mjeri da nemaju dovoljno međusobne solidarnosti među sobom kada dođe vrijeme za polaganje računa. U tom smislu, sasvim je očigledno da je svaka SRPSKA VLAST u osnovi samo razbojnička banda. Jel tako ???
De balij**** jesi ti uopste procito NARCETANIJE,ja jesam,sta tacno zameri sem lud**cke zamisli da ste vi u bilo kom pogledu a najmanje po krvi nama slicni. Zameras sto Bosnu uvrstava u Sr**pske zemlje.Pa cija ce biti ,auto***hovnog stanovnistva koje je tada bilo pra*voslavno i jasno se osecalo kao Srp*sko ,koje je prije doseljavanja vasih imalo udeo od skoro osamdeset posto ili ce zemlja Biti Tur*ska kako su vam se dede izjasnjavale,koje su u Tur**sko ime i za privilegije porobljava**li Bo*snu,naroda sacinjenog d doseljenih Hr**vata,Mada*ra i Srb*ijanaca pa i Ro*ma i Tur*aka koji em sa B*osnom nemaju nista a uz to uzeli i identitet okup*atora
... prisjetimo se da jedan od načina ometanja kriminalističkih istražnih radnji, jeste upravo zakuhavanje rata i haosa ... jel tako ???
Očigledno je da su i Gavrilo Princip i Mevlid Jašarević bili vrlo neuki i naivni ljudi. A ipak ih dijeli 97 solarnih godina ... jel i to slučajnost ? ... jel to među istoričarima u srpskoj vlasti vlada tako velika panika i strah od miroljubivog dolaska stogodišnjice početka velikog rata 1914-e godine ? Zašto bi se bilo koja srpska vlast trebala plašiti miroljubivog dolaska 2014-e godine ?
KAKO UVUĆI RUSIJU U RAT: 1 - Godina 1914, mjesec Juni, Gavrilo Princip, uspio atentat u Sarajevu. 2 - narednog mjeseca, Rusija počinje mobilizaciju, rasplamsava se Veliki Svjetski Rat. .... nakon 97 godina, slična situacija ... 1 - Godina 2011, mjesec Oktobar, Mevlid Jašarević, pokušaj atentata u Sarajevu. 2 - narednog mjeseca, Kosovski Srbi traže rusko državljanstvo, da bi uvukli Rusiju u sukob sa zapadnim zemljama (pokušaj zakuhavanja Velikog Svjetskog Rata).
SLUČAJNOSTI: - godina 1914-a, mjesec juni, Sarajevo (Gavrilo Princip). - godina 1914-a, mjesec juli, Rusija počinje mobilizaciju. - godina 1999-a ("tajni" beogradski pokušaji uvlačenja Rusije u rat). - godina 2011-a, mjesec oktobar, Sarajevo ( Mevlid Jašarević). - godina 2011-a, mjesec novembar, kosovski srbi traže rusko državljanstvo. ... i naravno, gore navedenih 5 (pet) parametra "nemaju" nikakve veze sa onim što poznajemo kao SRPSKA VLAST ili SRBIJA ...
NAČERTANJE I ''AKADEMICI'' : Države u svijetu su mnogo puta imale zategnute odnose, ali su uglavnom uspijevale izbjeći međusobne fizičke obračune, sve do onog trenutka kad je Srbija 1914 godine isprovocirala Veliki Rat. U novije vrijeme (2011 godina), nije uspio pokušaj zakuhavanja svjetskog rata pomoću kosovskih srba koji bi dobili rusko državljanstvo ... velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu zbog toga što veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla ''neprimjetno'' zakuhati neki novi rat (genocidni NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovalo u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu ... utjehu najčešće traže u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaranju obrazovnog sistema.
Podsjetimo se na neospornu činjenicu da je beogradski političar Boris Tadić više puta izjavio pred televizijskim kamerama, citiram: "Srbija je zemlja iznenađenja". Borise Tadiću, možeš li da nam kažeš ko te je na to nagovorio ??? Da nisi možda to negdje pročitao, ili čak sam smislio ? Jel to veliko "iznenađenje" pokušaj da se izazove veliki rat pomoću kosovskih srba koji su tražili rusko državljanstvo ???