Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ste bolesnici. Vidim da među vama nema normalnih. I zašto modovi ne sankcionišu govor mržnje? Pozdrav normalnoj muslimanskoj raji iz civilizovane Srbije odnosno regije Vojvodine. Ne kažu džabe, što manji narod to veći kompleksi i mržnja.
Rahmed dusi mehrumu, familiji sabura! Slepcu sto spominje Egipat, Somaliju, Bugojno, Kabul, Bagdag i ne znas sta jos... ti si decko stvarno SLEPAC zivi, no ako se budes lecio ne dozvoli da brzo progledas u daljinu, stetno je! Boze@ Ti imas debelih problema, krvoloku! U bolnicu mars i to dusevnu! e moj ti@ ako sam ja bolestan, a ti citas moje komentare, zamisli na kojem si ti stadijumu. Eeeej, srbi nemaju ni snimak sa lica mesta ali vec znaju da su albanci bacili rucnu granatu?! Prisao albanac medju 200tinjak srba i neometano bacio kasikaru i buuuuuuuum! Srbi su majstori spletki i zavera, a to su najgore ljudske karakteristike. Ponavljam, steta sto nevin narod gine!
@boze.....i tvoja mama cobane svaku noc zahvaljuje obrezanima !!!!!!!
nema bevr kolko ima besr, ali nema veze moze i na *****
Ma oni si divan narod, koji sve poraze slave kao pobjede... tuzno!!! sve besr na bevr!!!
KAZEM JA KAKVI STE VI A VAS DVOJICA TO ZORNO POTVRDUJETE .... SAV VAS SVIJET VOLI I EXTRA STE ...... TO VAS PATRIJARH UCI LIJEPOM PONASANJU IL VLADIKA MOZDA ..... KOJI LJUDI I KOJA VJERA ......ZALOST I TUGA GOLEMA
i advokati i sudije i izvrsioci kazni..sve u jednom, stvarno ste bolesni svi redom I ono u Bugojnu od neki dan su uradili Srbi..i Iraku i Egiptu i Saudijskoj Arabiji i Afganistanu i Somaliji iiiii
bogu hvala na srebrenici, svaki put me podsjete ovakvi komentari, sigurno su i ti srebrenicani bili isti ko i vi, tako da je bolje sto ih nema. pozdrav
GDJE CE TO SRBI URADITI TO SU SE ONI SAMI POU BIJALI ILI JE NEKO TRECI TO URADIO PA SAD SVALJUJU NA NEBESKI NAROD ....... SRBI SU MIRAN TIH NAROD JEDVA IH PRIMJETIS DA SU ZIVI I OVDE KADA KOMENTARISU ONI SU TAKO KULTURNI PAZE GDJE CE ZAREZ DA POSTAVE DA KOGA NEU VRIJEDE BILO CIM .... STO SE VJERS KOG VRIJEDA NJA TICE KOD NJIH TOGA NEMA ONI SVAKU VJERU POSTUJU NI O JEDNOJ NIKAD RIJEC NISU REKLI ..... VOLE SVE OKO SEBE I SIRE LJUBAV I PRIJATELJSTVO SA SVIM I SVI IH VOLE ..... DIVAN JE TO NAROD ............ TAKVI SU SRBI ............. JELI IKAD IKO CUO VECU GLU POST OD OVE MOJE NEK JAVI???????
Genocidni narod i država i oni imaju nešta da pozivaju.
Šta ima da pozivaju građane druge suverene države...jesu li to naučili kroz ostale svrbske zemlje? ...eto vam Apisove škole,Gavrila,Draže,Pećanca...i njh dijela...svi su vas siti.
pasha ti si bolestan covjek
Cuj vesti srbija osudila napad?! Jaka stvar. Podmetnuli coveka (ludaka) i sada mogu da pricaju price, kao i obicno...setimo se samo STOTINJAK zlocina koji su do sada negirali (vukovar, sarajevo, dubrovnik, zadar, mostar, ovcara, visegrad, srebrenica, racak, podujevo, istok, mamusha, brcko, bjeljina, logori, silovanja, miniranja bogomolja...), OVE ZLOCINE srbi NISU POCINILI, isto kao sto nisu pocinili i ovaj u Mitrovici! Srbi su majstori zavera, slepci!!!