Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo onaj što mu je majka potomak porodice Pozderac, a koja se udala za smrdu?
JEREMIC je dusmanin BIH tj bosnjaka
Kada bi znali da svi znanicnici moraju uzeti smestaj, kancelarije i prostor u odvojenom delu Njujorka, u kome je zasebno obezbedjenje i nemoguce je ziveti u nekom drugom kraju grada, onda se ne bi ovaj tekst provlacio kroz medije niti bi pojedini \"seljaci kolege iz DS\" prozivale Jeremica.
Moj Jeremicu da smo te mi iz Bosne poslali mi bi ti toliko dali za telefon a da ne govorimo o drugim stvarima. A kod nas ne bi morao nikakve rezultate napraviti ni prikazati.
\"Smrdin\" ti je predsjednik generalne skupstine UN-a, a bosnjacka posla su kao i uvijek siktanje preko interneta, ljubomornijeg naroda nisam vidio jos :) Sta ste vi postigli, vama je nana Fata izgleda najpopularnija licnost.
sta nas interesuje ova vijest? kakim se na sve sto je smr.dsko !
smrdska genocidna posla......