Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledam vijesti (htv) ... kažu, spremaju se nova hapšenja ... stotine se spominju ... kažu.nijedan hrvat nije siguran ... a ja nako kontam ... nešto sam 101% siguran da po mene neće doć ... :-)))
i nabijem na qrc svakog onog koga je strah ... znači da je radio što ne treba
Da ste bili tako agilni u zaštiti svojih građana Srba 1991, pa možda bi vam čovjek i povjerovao....
Koliko znam, a znam dosta, 91. godine je trebalogeneralno štititi Hrvate od pobunjenih Srba. Dakako, bilo je i pojedinačnih slučajeva gdje je trebali štititi Srbe od razbješnjelih i ekstremnih Hrvata. kao npr. ubojstvo obitelji Zec koje je počinio Hrvat islamske vjere...
A jel bogati, država koja ne mari za 200 000 prognanih nebi trebala ni da se brine za ovu desetoricu koljača
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nesto mi puno kmece na Hrvackim portalima o ovim hapsenjima
@SvetiJuraj Samo sve u zatvor nije bitno ko hapsi sve sto krvlju isprljase ruke