Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na istoku nista nopvo ciaganija ko ciganija srmdi na daleko fuj fuj
@ i - ja prekosutra odoh na izlet sa porodicom, zvao sam i voju, kaže ne može, ima nekih obaveza
Hej Šeki Šeki tako ti al.laha doveces me Šeki do prosjačkog štapa
a puno i komentara od strane vlahadije i komunjara na ovom članku...navalila boljševička i vlaška gammad na vjeronauku pa se zadeverali...kol.jač šešelj mala maca..sve je drugo opasnije od njega i njegovih sljedbenika ... M.A.M.IC.E VAM SE KAURSKE N.AJ.E..BU..CK.A.M SVIMA ..I VLASIMA I ATEISTIMA !
pa vi sinoc rekoste 5 miliona da je u pitanju. sta ima istrazitelji novinari? sta danas kazu pouzdani dobro obavijesteni izvori? hoce li taj mdonalds u sarajevu?
Nije on u muriji ba ti si u muriji
dajte mu sve što traži, samo držite krm.ka unutra. neka trune pap.pak u muriji