Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sprema se... sranje.
HU -Ingyenes Vojvodszah ( hercegszeg)! UK - Free Voyvodina! BA - Slobodna Vojvodina ?????? ?????????? ISR SRB - ???????? ?????????
Ovo je pocetak ocjepljenja Vojvodine, na kraju ce se od milja zvati srbijica, jbg. propade ideja velikosrpstva, nista od one do Tokija, izgleda ce biti ko Nokia.
Jeli to kiseli smijeh.
Zbog toga ti klixas na .ba, cudi me da klix nije sa prefixom .sr ili .rs. Uskoro [email protected].
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
100 000 stanovnika Srbije traži drugo državljanstvo, a to što više od pola stanovnika BIH ima drugo državljanstvo, koga briga?
Zasto je to problem?
pokazatelj zadovoljstva pasošom zemlje u kojoj živiš.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jel ovo Mađarska pravi Veliku Mađarsku nauštrb Male Srbije??????
Republika Beograd uskoro, nešto poput Lihtenštajna
za sve zločine koje su srbi učinili Bosni i Hercegovini i njenim stanovnicima, sam prirodni zakon će ih vremenom kazniti do te mjere, da je ova konstatacija o Lihtenštajnu ustvari preoptimistična prognoza :)
Ne živim ja sa srbima, nego bosanski pravoslavci moraju živjeti samnom bosancem u BIH, kad budem živio u RB (republika beograd) onda možemo govoriti o tome da moram živiti sa srbima
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
....baš čudno da traže Mađarsko državljanstvo:))
....ovo ima veze samo sa mogućnosti zapošljavanja u EU, na čitavom balkanu je tako.ko nas šiša kad smo bijeda:))