Budući slovenski ministar prometa:
0
Vinjete ostaju više godina
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuvajte racune...vratice janezi makar pola... :) kad tad :)
Sta je vama,sta hocete,neka uzimaju,derite Slovenci,dok ima stoke za sisanje treba je sisati,vi se bunite koliko hocete oni uzimaju lovu,a za sve postoje alternativni i jeftiniji putevi,kao Madjarska,jeftinije i krace,ne brze, cemu zurba !?Dabogda da i Bosna pocne sa vinjetama,al imamo previse lopova pa se kasni !
ma ja, kod slovenaca je ekonomska cijena god. vonjete 200eur! u austriji oko 72 eur.pa dokle vise,braco slovenci.sto je puno,puno je.samo prodajete maglu.na sud i kaznu platiti, nista fino!
ma to je cisti lopovluk sto slovenci rade ... naplata cestarina je ok, ali ne i ucjena. kako je moguce da u sloveniji na odredjenim tranzitnim pravcima cestarina po predjenom kilomteru kosta i do 5 EUR, dok je prosjecna cijena u svim drugim zemljama oko 5 centi. ali promijent ce to slovenci, dok im EU sjedne za vrat preko drugih stvari koje zadiru u financijski sitsem i ispunjavanje klausula iz mastrihtskog ugovora.
čuj slovenaca, hoće za 2 hefte 30 \"Ojra\". ee dobit će 30 k....a!! gade mi se ti ljudi!
A mogli bi uvest i 7dnevnu vinjetu od 29,99 €