Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nabijem i njih na qrac...
koliko ne poznajete situaciji u Grckoj, to je prosto neverovatno koliko mediji imaju uticaj na javno mnjenje u BIH, u Grckoj je javni sektor u krizi (a ta kriza znaci da im je skresana plata za 10%, nema vise 13 plate), a privatni sektor radi kao i sto je radio, potpuno normalno...i Grcka jeste duzna, i u Grckoj strajkuju oni koji rade u drzavnoj sluzbi, pa su sada izgubili privilegije.....nije nikada kao sto se pise, sramota za novinare koji samo prenose tekstove drugih redakcija, a nikada ne urade svoje iztrazivanje...
De vi sad svi spomenite bankrot grčke koja je u 10x boljoj finansijskoj situaciji od nas. Mi smo bankrot bankrotirali, i to prije 10 godina..
Koji su retardi ovi Grci. Zemlja im se gusi u bankrotu a oni se bave jednom Makedonijom.
Hahahaha, a koji smo vizionari mi bili, u nas se uvjek govorilo "propao ko grcka" a nismo svoju sudbinu vidjali, ili smo slutili ali nismo htjeli da znamo??
O cemu pricas ti? Prosjecnom Bosancu je cilj i svrha zivota da pljuje po drzavi i da kuka zbog svoje sudbine. Znas li iskreno ijednog Bosanca koji kaze da je u BiH sve bajno, da nam ne fali nista?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zanimljivo u ovoj cijeloj prici, dok je postajala Jugoslavija u raznim oblicim nikad nisam cuo da je se grcka bunila ista protiv Makedonije, cak prije raspada bivse SFRJ u grckoj je bilo zabranjeno ime Macedonija da bi stitili uniranu drzavu Grcku jer je i ona podijeljena u regije i nije bez problematike. A cim je Makedoija postala nezavisna onda su poceli da se svadjaju o necemu kojeg su se ranije odricali??? Hmmmm, nista me ne cudi da su oni srbi braca, isti mentalitet.
cuj grcka nesto blokira? oni jedino sto mogu blokirati je racun svoje drzave