Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kroz koje god svijetlo da je prosao,halo 160km/h.........sve to treba kastrirati,da se ne kurce vise.........
Da je ovo Polo stao na crveno , ne bi se ovo desilo :)
halo jarane 160 kroz grad da nije malo prebrzo
anndi@: to tacno, 160 kmh je fakat previse (toliko se otprilike na autoputu vozi), ali koliko god da je on kriv, 10 puta vise je kriv vozac "Pola", koji queac ima prolaziti kroz crveno na onakvoj raskrsnici?!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Cinjenica je da je krivica obostrana, ali to je sad suvisno komentarisati, troje mladih zivota nema vise, vidio sam slike stradalih, lijepa i mlada djeca, tuga jedna :( ako je kriv vozac, opet ne znaci da je zasluzio da umre, a sta su tek krive ove dvije sirote djevojke? :( video je jako potresan, svaki put se najezim. ostavite se sad krivice, bolje urgirati da se ovo skine sa interneta da se familiji ne stvara jos veci stres, zamislite da ovako gledate stradanje svojih najmilijih :(
Mi pričamo ovdje o prolasku kroz crveno svjetlo, nema se tu šta raspravljat žao je meni mladih života sve to stoji, al' takođe se vozač pola bahato ponašao pritom vozeći dvije djevojke sa sobom. Ne opravdavam ni vozača audija, al' veća je krivica vozača pola.
ako cemo po pravilima saobracaja vozac pola je vise kriv..
Ne opravdavam vozaca audija ali polo je ipak isao na crveno, po mom sudu obostrana je krivica.nije samo vozac audija kriv..da je polo stao na crveno ne bi bilo kao sto je bilo.
šta reći...strahota gledat...ko god da je kriv nema ih više....
iskrena sućut obiteljima poginulih, a o krivici neki drugi put
Nagledao sam se svega u zivotu, teskih i potresnih scena, ginuli su ljudi u ratu i mnogo je ruznih slika memorisano u glavi, ali ovo me je sokiralo i ne mogu da se otmem ovoj strasnoj sceni... I danas sutra treba pustiti dijete, vozaca pocetnika, u nocni izlazak, a znajuci da je ovakvih indijanaca na ulicama svakim danom sve vise i vise... Uzas jedan neopisivi !
nema ovdje 160 kmh, ... ima 120 do 130. Ovaj baksuz krenu dvije sekude ranije i odoše tri života.
Pa meni kad se i upali zeleno svjetlo, pogledam, lijevo, pogledam desno ,pa opet pogledam lijevo pa pogledam desno, svakakvih psihotičnih ličnosti za volanom ima koji su dobili vozački za 100 KM.
nisi se ti vozio po sarajevu, zagrebu ili beogradu, jer tamo ako nisi krenuo na žuto svi iza tebe pegnu na sirenu i j*bu majku
Sreća za Audija da ima ovaj snimak, koji ga rasterećuje. Brzina nekih 130, vještak spusti na 110, toleranicje 10% i riješeno.
To ti Šumaher iz vlastitog iskustva ?
Audi je prošao kroz zeleno, Polo kroz crveno. Audiju će naplatit 100 KM kazne i uzet vozačku. A vozaču Pola 50 KM i oduzimanje vozačke posthumno .
Polo Kriv - Lajkaj ili SMS na 1680 sa ključnom riječju "Daltonista" Audi Kriv - Dislajkaj ili SMS na 1680 sa ključnom riječju "Deutsche Qualitet"
Hajde sta pametujete svi. Kriva su obojica, i ovaj je krvi sto je vozio brzo a ovaj drugi je sam otiso u smrt prelazeci preko crvenog svjetla. Ovaj da je vozio po ogranicenju opet bi bio sudar.
Žao mi je svakog ko izgubi život na ovaj način, ali ako ne griješim, vozač Pola je prošao kroz crveno svjetlo, a ovom idiotu da Audijem je bilo trepčuće zeleno kad se brzinom od 160 km/h približavao raskrsnici, tako da je nažalost vozač Pola sam doprinio ovoj nesreći, jer da je poštovao semafor zaustavio bi se, ovaj bi profurao i nikom ništa. Nisam siguran šta bi bilo da je Audi išao npr 50 km/h, i da se isti scenarij dogodio pri toj brzini, ali vjerovatno ne bi završilo ovako fatalno, možda bi završilo sa nekim lakšim ili težim ozljedama, ali ovo je jednostavno pogibeljna brzina i pri frontalnom, a kamoli pri bočnom sudaru. RIP svim žrtvama ove nesreće i samo ovo mogu poručiti: POŠTUJTE SAOBRAĆAJNE PROPISE, I NE BRŽE OD ŽIVOTA. BOLJE STIĆI 10 MINUTA KASNIJE NA ODREDIŠTE, NEGO NE STIĆI NIKADA!
Da je audi vozio 50km/h upalilo bi mu se crveno i stao bi.
treba njemu zatvora jedno 20 godina pa nece vise nikome pasti na pamet ovako nesto ccc tuga velika R.I.P
kome ba zatvor ?? 1 lik i 2 koke s mature nisu pili a-a ajmo malo kroz crveno hahah pihihi ... de ba pusti suplje,nije zlatan ni ovaj sa audijem al de malo...realno cinjenicno stanje pusti ba tu mahalsku kme zatvor ubio ih...NIJE IH ON UBIO ONI SU SE UBILI !! I MENE PRVOG NEK FAP OD 230 KM/H NA SAT SATARE KAD PRODJEM KROZ CRVENO .
bez ovo na sat,huja me ufatila :)
ovoj balavurdiji do tridesete godine treba zabraniti vozila preko 50kw ili zakonom propisati ugradnju limitatora brzine,70km/h maximum