Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA NEK ODE I VOJVODINA MAJKU IM JEBEM ONU SMRDLJIVU CETNICKU BAS SAD KAZU NA VIJESTIMA DA CE SE ODVOJITI. I TREBA. SVE TO TREBA POKLAT I VOJVODJANE I SRBE A POSEBNO OVE NASE CETNIKE MAJKU IM JEBEM KAO STO SAM JEBAO ZA VRIJEME RATA. KLACEMO VAS JOPE PAPANI SRPSKI. SVRBE NA VRBE! USTASA SAM VAZDA BIO I JA I MOJ PRADJED ABU HAMZA. KOLJI SAMO KOLJI! KLACEMO I HRVATE KAD IM SE ISTRA ODVOJI A HERCEG BOSNU CEMO UZET SEBI JEDNOM ZA UVIJEK DA SE ZNA!
Samo naprijed braco idite i vi svojim putem,ovo je najljepsa vijest sto sam ove godine cuo e pa ja dodje djavo po svoje,kad tad ce\' te vi biti samostalni.Sretno od Bosanca
DA DA DA DA DA DA DA!!!!!! EVO EVO I REPUBLIKE VOJVODINA KOJA KRUPNIM KORACIMA HODI KA NEZAVISNOSTI I SUVERENOSTI!!! :-) OD I VOJVODINA ČETNICI MALENI, REKO SAM VAM JA DAVNO DA SLUŠATE AKADEMIKA, A SAD- GLEDAJTE!!! ;-) REPUBLIC OF VOJVODINA!!! ;-)
Dodik i Arnon Intenziviranje saradnje RS-a i Izraela Predsjednik Vlade RS-a Milorad Dodik i ambasadorica Izraela za BiH Amira Arnon izrazili su opredjeljenje za inteziviranje saradnje između RS-a i Izraela, na privrednom, kulturnom i naučnom planu, kao i uspostavljanje saradnje u oblasti turizma. FASIZAM FASISTIMA
Eki im zastave :))
a kad ce Sandzak trazit svoj poseban status?vrijeme je...
Na kraju ce Srbi sami sebe poubijati :)
2011 Vojvodina je srce srbije.... hahhahahhahahah
Pa nije napisano nista konkretno.. bezveze vijest.
Auuuuuuuuu jebo te pa sta je ovo ludnica pa je li to moguce ode i Vojvodina iz Septicke Smrdije .Cojek se nemoze nacuditi pa sta ce ostati od one nebeske Smrdije.Pocinje mi ih biti zao pa ovo vec prevazilazi granice zdravog razuma.Pa cekaj tepa i Vojvodina je imala isti status kao Kosovo to ako moze Kosovo sto ne bi mogla Vojvodina.Pa osta im ono sto su uvijek imali Beogradski Ciganluk .Sandzak nije dio bio te ciganije kada ce oni da odu iz te Septicke Smrdije!
Je li ovo i Vojvodina utire put ka ocjepljenju :))