Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidis mrki, sipci ce i kikiriki i kospice prodavati ali nece tudje krasti, hajducija im nije dio tradicije. oni za razliku od tebe i tebih slicnih bar rade za svoj opstanak i bogami drzhavu napravise kospicama.vidis oni sad se smrzavaju prodavajuci kospice ali oni su ponosni za razliku odt tebe sto se ovuda kurcis vjerovatno ukradenim komjuterom i nternetom koji nikad ne placas.
Alejkum Selam Bislime komandante.
Samo da vas poselamim, Bosnu nisam zaboravio.
Svaki neprijatelj Septicke Smrdij ei krivoslavaca je nas veliki prijatelj i saveznik to ce biti zauvijek krivoslavci sikter u septicku smrdiju izvr ste zaraze i poganluka primitivizma i zla Srbizam = Fasizam=Holokaust=Genocid
SRBE NA TVOJU MAMU OFUCANU I SMRDLJIVU
srbe na vrbe ! ihihihihihihihiii
@ustase: Kolikogod se svim silama trudili da pobijete sve Srba sto ima, u Hrvatskoj jos ima Srba. Doduse genocidom kroz citav 20 vijek ste to sveli na 5%, ali Bog jednostavno ne voli nepravdu pa nije dozvolio da nas potpuno unistite! @Sipci i Mudzahedini: Vi jos ne provaljujete kontra igru, koju igra medjunarodna zajendica? :) Podrzava kao vas, a u stvari vas drzi u torovima i polako cini da nestajete! Ako sumnjate u to, onda se samo sjetite kako su reagovali Holandija i Francuska, kad su Srbi ulazili u Srebrenicu... Ako vam je tesko sjetiti se reci cu vam ja kako su reagovali - NIKAKO... Sva sreca vama jos nije doslo iz dupete u glavu, tako da se ne sikiram :) @ivica: POsto ste vi Hrvati vjernici, jeis cuo za istrazivanje americkih naucnika, koju su proucavlai Bibliju, a koji su na osnovu toga predvidjeli da ce Njemci i Hrvati nestati zbog strasnih zlocina koje su pocinili! Jer sada vlada djavo na zemlji, ali to ne moze trajati dugo... Zato nastavite srati ovde, mi smo potpuno spokojni, jer stizu BOG I PRAVDA!
ARMIJA REPUBLIKE KOSOVO!!!!!! KAKO TO GOOOORDO ZVUČI!!! AGIME, CARE, NEDAJTE SVOJU DOMOVINU, JER ČETNICI SU PIČKURINE SMRDLJIVE I CIIIIJUUUU NE SMIJU PISNUT!!! ;-) ORUŽANE SNAGE REPUBLIKE KOSOVO, ODMAH!!! AAAAAAAAAA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!! :-D :-D :-D
IVICE JEBEM TI MAMU DVAPUT U OKO DVAPUT U UHO I TRI PUTA U SUPUAK SMRDLJIVI A VI SIFTARI MOZETE SRBIMA PUSIT KURAC PRAVOSLAVNI USKORO CETE SVI DA IDETE U SVOJU MATICNU ZEMLJU A TO JE ALBANIJA KLOSARI JEDNI POLUPISMENI
baš tako seljah
BOSNJACI NE NASJEDAJTE NA SRPSKU PROPAGANDU DA SU ALBANCI PRIMITIVNI JA KOLIKO ZNAM VECINA IH GOVORI PO DVA TRI SVJETKSA JEZIKA I NEZNAM UOPSTE PO CEMU SU PRIMITIVNI. I TO DA SU BOSANCI GLUPI.DOSTA JE VISE TOGA VICEVA O MUJU I HASU I O TIMA KOSPICAMA.PROPALA JE IDEJA JUGOSLOVENSTVA I VELIKE SRBIJE KOJA SE KRILA IZA TOGA.ZATO SMUTLJIVCIMA NETREBA NIKADA VJEROVATI.POKAZALI SU SVOJE GENOCIDNO LICE.TRI GENOCIDA ZA NEPUNIH DESET GODINA SU URADILI.(BOSNA HRVATSKA KOSVO)
prije ili kasnije ovo će sve biti nazivano islamskom republikom, što je prirodno stolječima bilo, selam braći
Boli me kurac za siptare!!! Da se ja pitam sve bih protjero iz Bosne i Hercegovine...dobili su svoju drzavu i nek se vrate nazad!!!!
Smrdljivi abdularhame pravi primitivnu islamsku dravu na potezu irana.
MI SE BOSANCI OGRADJUJEMO OD VAS KOSOVARA PRIMITIVACA. NEMOJTE GOVORITI U NASE IME. GOVORITE U SVOJE IME. NI MI NE GOVORIMO U VASE IME. NE INTERESUJETE NAS. PA MI SMO VIJEKOVIMA PRAVILI SALU OD VAS. VAS DOMET JE PRODAJA KOLACA I KOSPICA.