Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvat sam ali bi volio da ne uđemo u tu pokvarenu korumpiranu organizaciju....
eh da ste vi imali jos sest godina za vas ndh Americi bi trebalo jos pedeset da vas stigne...
Nepismeni Srbine, Hrvatska nije sljednik NDH, jer je međunarodno priznata kao republika koja je imala pravo na odcjepljenje po Ustavu iz 1974. u kojem su definirane granice ZAVNOH-om 1943., a ZAVNOH je postojao u vrijeme NDH, što znači da se državnost današnje Hrvatske izvodi iz ZAVNOH-a a ne iz NDH. Ma kakvih 750 tisuća protjeranih, kako si ti ostao?? vi srbi imate ozbiljan generacijski problem sa matematikom vama su 2 i 2 25000 kad je riječ o srpskimžrtvama a 2 i 2 0.00001 kad je riječ o npr. Srebrenici. Osim toga šta da je i sljednica nečega što je bilo prije 70 godina??? Više ljudi je Amerika ubila u zdnjih 10 godina u \"mirovnim operacijama nego NDH u četiri godine.
LJUDSKA PRAVA BAS ME INTERESUJE ODGOVOR EU AKO SE UZME DA JE OVA NDH PROTERALA 750 000 SRBA A DA NE SPOMINJEMO ZVERSKE ZLOCINE NAD JEWREJIMA SRBIMA I ROMIMA KAO I NJIHOVIM NEISTOMISLJENICIMA.