Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda ces se ti probuditi, i doktor ce ti dati tableticu, i Srbi ce da ti nategnu mamu, itd, itd.....
bih ce se pripojiti hrvatskoj i t o ce biti zajednicka drzava hrvatska i tad cemo protjerat sve srbe preko drine i vojvodinu cemo vam uzet i imat cete konacno veliku srbiju kakvu zasluzujete
Ne mogu ti ovako elektronski dati dijagnozu, ali opasno haluciniras.
Nemoj tako, Vukovar. Pa sta ce Srbija bez tebe!? Predomisli se, majke ti! Budi drug.
koji si ti kreten.hrvatska ima oblik zvaljave vilice...mislim stvarno si glup,usput dvala da se hr odcijepila od vas zaostalih spiljskih,glupih i primitivnih srba.stvarno hvala.uostalom hrvatska svoj obilk zadrzava a vi ste ko,kako je ono neko reko Nokia samo se smaljujete i zaostajete.
@Vukovar Yebe se i nama za vas ! Hvala vam sto odoste i odcjepiste se od nas ! Hvala Bogu pa ne djelim drzavu sa onima kojima je gradonacelnik drugog grada po velicini, maloumni ustasoidni kriminalac Kerum ! Svi ste vi KER-UM ! :) Samo moram ti reci da za razliku od tebe koji si sovinista i koji neces da dolazis u Srbij (hvala ti na tome!), Beograd je pun Zagrebcanki i Vukovarki Hrvatica ! Odlicne su, i ovom prilikom ih pozdravljam ! Bok cure dodjite opet ! :)
@Do Zemuna Gledaj jadnice da sacuvas i ovo malo \"zvaljave vilice\" od drzavice sto imas ! Najsmjesnija drzava je Hrvatska ima oblik zvaljave vilice ! Kud ces gore od toga kad vam za prolaz iz jednog kraja u drugi drzave najkraci put vodi preko druge drzave :))))))))))))))))) Najjadniji ste ! U BiH ce vas uskoro biti manje od Kineza :)
Yebe mi se za Srbiju, tamo nisam išao niti mislim ići. Nek dignu do nje i betonski zid što se mene tiče
Josipovic misli na dio Srbije koji se zove jos i Vojvodina. Kad se otcijepi od Srbije, Vojvodina ce se prikljuciti Hrvatskoj i tako ce se tamo ici samo sa osobnom.
pivi