Otvoren konkurs za volonterski rad
397
Uskoro emitovanje programa Jugoslovenske radio-televizije
Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar potez. Jedva cekam da pocne. Bolje se vratiti i u proslost nego gledati ovakvu sadasnjost.
ma jel, sad svi najednom multi-kulti a kad predjes granicu j*e*b*a*v*a*j*u ti sve.. G*A*Z*I sve c*e*t*n*i*k*e
cista pro paganda, najvjerovatnije nastimano u beogradu! Znas bre jarane bolje je prije bilo, sto smo se razdvajali? Evropa i Amerika je svemu kriva blablabla!!! Krpelji chetnicki, sad vam valjda trebamo nece vas niko, pa haj sad opet sa ti glupim komunjarskim prdezom! PA DOKLE VISE!!!
Ja sam Jugosloven al Bosnjanac sigurno nisam.
SAMO GAZI NACIONALISTE !
ta prdoslavija više ne postoji.
pa imamo SRNU, netreba nam i drugi program.
prave TV u nepostojećoj državi. gdje će ga emitovati, na internetu.
KO ĆE TO SMEĆE GLEDATI ILI SLUŠATI, KAD NI DRŽAVA NE POSTOJI. MOŽDA OTKUPE KINEZI.
Dok nismo bili bosnjaci nije ni bilo srebrenica,prijedora, ahmica itd.. Zato ti kazem, nacija je izmisljena, ako mi je zivot ugrozen radije cu biti srbin(koji je takodjer izmisljen) neg izgubit zivot, za neke izmisljene gluposti. Treba bit pametan.. zivot je najvrijedniji
Ma kakva Juga, kakvi bakraci. \'Vako je dobro, nemere bolje...
puno pacijenata i pune ruke posla za neurologe,psihologe i psihjatre
Ne nosite bijele cipele sa bijelim čarapama. Ta kombinacija je stajala samo Šabanu i Šabanu Bajramoviću. R.I.P. (Rahmet i Pokoj) dušama obojice.
Umalo zaboravih, i bolje bi ti bilo da poradis na gramatici, k\'o da imas 3 minute skole majke mi. Uz deminutiv ne mozes staviti rijec \"mali\" , jer si imenicu kreten vec umanjio. Ako ne znas sta je deminutiv, \"guglaj\". Izgovor za tvoje neznanje je garant to sto ti komunisti nisu dali priliku da se obrazujes, dusa draga. :)
Posto me je ovaj Veliki Bosnjak i pretpostavljam isto tako Veliki musliman propisno izvrijedjao, sigurno ga se ticao moj komentar. :) Lijepo je vrijedjati ljude za ramazan, nadam se da si postio, tome su te ucili roditelji.
@Xampp Goli otok je bio za sve one koji su \"mislili svojom glavom\" kao ovi što napraviše podjelu, zavadiše narod međusobno i pobiše sve. I ti bi sa takvim stavom dobio ljetovanje na golom otoku. Bili su u pravu jer kad dođoše na vlast takvi, učiniše ono za šta su trunuli na otoku.
@@Xampp Pa dok ti budes kinez i ko zna ko, u bosni pravoslavci ce biti srbi a katolici hrvati.... pa sad dobro razmisli... sa takvim razmisljanjem u buducnosti nam ne gine opet neka srebrenica ili jos gore.... i ja se ne volim izjasnjavati o svojoj nacionalnosti,ali jednostavno sam pritjeran uz zid i moram se opredjeliti kao bosnjak, inace nas nema ovdje...