Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu silovali i tako nastali vi......
Toliko ste strašni da su vam Turci samo 500 godina karali žene ,vjerovatno od straha
Sretan je onaj narod koji nema Srbe za komsije!
naravno
Derite ix siptar!
Znas i sam da je sve to kratkog daha, ako neznas onda sam ubedjen da osecas. I date uhvati jeza kad cujes dati se Srbin obraca. A znaj da je taj strah opravdan i da je taj osecaj stvaran. Jer i kao sena smo dovoljno ubedljivi da vam uteramo strah u kosti. Sto objasnjava vase izlive mrznje u miru a u ratu...se zna ko bude lovac , a ko bude lovina.....da to ti i tvoji najbolje znate......
Josip Veliki...xaxxaxaxaxxa.....boze kakvih ima.....tvoj nadimak u prevodu znaci Velik i Glup :)
Zašto se više svađaju? Pa neka Srbi uzmu Metohiju a Albanci Kosovo.
Косово и Метохија
serbe sada vide kako je povratnicima u izmisljeni entitet inicijala RS...djelimično vide...
stepanoviću, mater ti *** retardiranu.. 90% tvojih komentara govori o balijama, turcima i tako dalje.. imaš li ti sestru da joj napravim jednog turčina brkatog i crnog? puuuuuu uzmi knjigu u šake i ugasi računar!
Stepa nabijem ti babu