Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umro a velika Srbija osta pusta zelja.
A bela kuga hara, manje ih je svake godine za minus 35.000. Uskoro ce svi oni pod jednu krusku
Sjebase mi Novu Godinu....a u pičku materinu...samo ću piti večeras,neću meziti
Dodatni razlog za slavlje :)
vidi klix mi obrisao komentar, majku vam vasu lobisticku cetnicku, evo ponovit cu opet "Jedan cetalj manje, odmah je zrak ljepsi"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
čuj onog glupandera da nisu svi akademici sudjelovali u nastanku memoranduma!? a zašto se onda zove memorandum sanu? zasto se ne zove memorandum četvorice ili tako nekako? je li se akademija ikada ogradila od toga??? stvarno ovi srbi ga provode cijelo vrijeme bez prestanka.
lemy75, glupane i juga je stvorena potpisom tada najjčih država, pa vidi što joj se dogodilo.
Je li to jedan od autora memoranduma? Nek je crklo govedo. Trebao je i ranije, puno ranije.
Auuu, kud baš on da krepa, kud nisu svi drugi srbi odapeli samo da on ostane živ, auuu!
fala qurcu,i neka je krepo
Vuk u janjećoj koži....nasljednik Garašanina,elagića,Pašića,Čubrilovića,Moljevića,Vasića...ukratko če..ik bez brade...pripadnik one beogradske čaršije,koja je maršalu uvijek smrdila...i bio je u pravu...centar ravnogorstva je u čaršiji Beograda,isključivo tamo...
ovo je krivi naslov, trebalo bi stajati; "Umro ljubomir tadić, jedan pd kreatora i najodgovornijih za najveću klaonicu na teritoriju europe nakon WWII, kao i inicijator velikosrpske zločinačke ideologije koja je poharala prostor bivše jugoslavije"
JASMILA SNIMI FILM U KOJEM SI ZAVEZANA ZA BALVAN SA OSTATKOM PORODICE A ONDA DOLAZI CRNAC, DUG MU KURAC, NAMAŽE VAS VAZELINOM PA VAS KARA A ONDA TI SERE KROZ LJEVAK USTA DIREKTNO. ONDA VAS ON TAKO GUZI SATIMA A SVE TO SE SNIMA BETACAMOM DA BUDE RETRO I DA BUDE SAFTALI. ONDA BI CRNAC ODREZAO GLAVU TVOM MUŽU I ZABIO MU GA U VRAT, BILO BI SAFTALI KO PODRAVKIN GULAŠ, TE BI MU TOKOM PENETRACIJE IZ ŠUPKA SHIT IZLJETAO SINČIĆU PRAVO USTA I UNOS. JADNO DJETE. ONDA BI DOVELI KRMKA I DALI MU KOKAINA IZ KANTE TE BI GA NAMJESTILI NA "SKELU" KOJU SMO NAPRAVILI ZA TEBE. E ONDA BI TE KRME JEBALO HAHAHAHAHA. KAKO TREBA UČI U PARLAMENT SA RAZNIM ALATIMA...SA CIRKULARIMA...SA MOTORKAMA...SA RAZNIM SPRAVAMA ZA MUČENJE. ONDA UZET JEDNU KADU SKUPU KO DŽAKUZI, I TU SIPAT ONU KISELINU IZ AKUMULATORA. ONDA NA KANAPI MAL,O PO MALO SPUŠTAT POSLANIKE U KISELINU A SVE TO ZAČINIT GARNITUROM SA FTV-A KOJIMA BI DJECU PRŽIO NA GRIJALICU DIKRETNO. ONO POGOTOVO OGNJENA BLAGOJEVIĆA I ONOG SARAJLIĆA DEBILA DEBILSKOG. ZATIM BI IM MUDA UDARAO ČEKIČEM NA NAKOVNJU A SVE TO U SKAFANDERU JER BI PRSKALO NA SVE STRANE. ONDA BI DONIO HOT DOG MAŠINE I SVE IH NATAKO NA TO I UKKLJUČIO BIH SA OFF NA ON. BIO BI TO SPEKTAKL. A ONDA BIH NARAVNO DOVEO KRME NA KOKAINU DA IH GUZI KAD SMO SE VRAĆALI SA ŽUĆI U RATU UĐOSMO U JEDNU SRPSKU KUĆU...BEBA JE "OTRESENA" OD ZID IZ KOLJEVKE...ENO SAD SU POKRENULI SLUČAJ AL NEMA SVJEDOKA. HA HA HA HA HA. ETO RASPITAJ SE MALO ZA TAJ SLUČAJ...ZNAČI IMA KAD JE BEBA LETILA OD ZID...ČETNIČKA KRAMBEBARA ...PAŽNJA PAŽNJA JEBAČEMO MAJKU NA MRTVO IME LEZBEJKAMA I PEDERIMA A POGOTOVO SRBO ČETNIČKIM PLAČENICIMA MEĐU NJIMA POZIVAMO I OSTALE GRAĐANE DA IZAĐU NA ULICE SA ČEKIČIMA TEŠKIM KO TUČ SA PILAMA, SA KLJEŠTIMA, ŠTA GOD IMAJU KOD SEBE PA DA RASPALE OVE LEZBE KOJE SE VODAJU ZA RUKICE OFARBANE NIKAKVE JA MISLIM ZA POČETAK DA JE DOBRO DA IM OČI VADIMO I USTA RAZVALIMO ZAJEDNO SA ZUBIMA A ONDA DA IM U DUPE GURAMO PP APARAT, ŠTA KAŽETE??? HAAA?? *************************************************** PAŽNJA PAŽNJA JEBAĆEMO MAJKU NA MRTVO IME ONOM KO PRODAJE JELKE I ODJELA DEDA MRAZA ILI JE OBUKAO TO PROKLETO ODJELO. IMA DA GA ISKASAPIMO ZATO NAPOLJE BOŠNJACI SA TESTERAMA I INTERGALAKTIČKIM ORUŽIJEM - ČEKIČEM! UDRI UDRI REDOM LEZBE I PEDERE I OVE TURISTE UZ SMRDIJE UDRI UDRI UDRI ZA PRAZNIKE SELJAČKE!
Pravo je zadovoljstvo citati komentare nasih merhametli muslimancica kako likuju sto je umro neko, za koga samo znaju da je Srbin i nista vise. Znajuci njihov mentalitet i mrznju koju gaje u svojim malim, zlobnim srcima, klix novinari su im pruzili zadovoljstvo da se takmice ko je veci bolesnik.
Ovaj bolesnik sto je krepao, tebe je gospodine Puskin i druge slicne tebi inspirisao, nahuskao da idete u 4 rata za Veliku Srbiju, u Sloveniji, Hrvatskoj, u BiH i na Kosovu, i sva 4 rata ste izgubili. Posljednji rat ste i od NATO-a izgubili. U miru jos ste izgubili i Crnu Goru. Zbog Nenada Canka i Cede Jovanovica, moguce je i da Vojvodina krene u nezavisnost, jer nikada Vojvodina srpska nije bila, prije 1918 godine, i kraja prvog svjetskog rata. Backu i Banat zna se ko je drzao, Madjari, Hrvati, Slovaci, Turci ali nikad Srbi.
Nije samo poslednji...mi smo sve ratove izgubili od NATO. Nemoj mi reci gospodine 24% da verujes kako ste vi nekog pobedili? Ali nece ni NATO zauvek postojati.
citam komentare i ne mogu da vjerujem.........kada su teroristicki napadi, ne nije to je podvala. kada umre neko ko se samo ocesao o zid SANU, kako voli da naglasi klix, on je srbocetnik i ..............hoce da zivimo zajedno.......
Bolje da je umrlo 1000 njegovih nego on ...
Srba je svake godine - 35.000. Prema zvanicnom podatku Zavoda za statistiku Srbije, bela kuga tj. negativni prirodni prirastaj u Srbiji u 2012. godini je bio - 35.143. Ako broj 35.143 podijelis sa 365 dana u godini, za jedan dan njih je manje za 96,28 Srba. Dakle dnevno skoro 100 Srba manje u Srbiji. Za 10 dana tebi se ispuni zelja :)
Sad mi je malo lakse :D
Osnivač Senata Republike Srpske. Kamo sreće da su Bošnjački intelektualci podržali ovu ideju kao i on. To bi bio pravi dokaz bratstva-jedinstva.
Nekadašnji disident- Što se tada nije protivio ondašnjem režimu, da ga za mu.. objese. A vala nije mi nešto ni žao. Više ga žale oni koji su zajedno sa njim kosili i vodu nosili. ALI NIJE IM USPJELO U NJIHOVOM NAUMU I VELIKOJ srbiji. Vazda su se na ovim prostorima vodili ratovi zbog nekih šupaka koji su nešto htjeli i opet će se voditi ako mi nešto ne preduzmemo. Njih je spasio Deyton inače bi bili pašaluk ("velika srbija")
PRISTOJAN ZIVOT ZA SVE LJUDE I NIJE SPAM 100% http://bakssuzz.STIFORPRS.com
Sta vam je skrivio Ljubomir Tadic? Kriv je sto je bio Srbin i clan SANU? Cetnik je zbog? Fasista je zbog?
Ideolog velike Srbije. Memorandum je inspirisao Srbe da kolju jer je od 1986 sve pocelo kada ste tvrdili da ste ugrozeni od svih, vi Srbi koji ste vladali u toj Jugoslaviji, i drzali sve pozicije. Vi ugrozeni, drugima niste dali disati.
Zaista ne znam otkud ti podatak da je Lj. Tadić jedan od tvoraca Memoranduma iz 1986. Jel to zaključuješ samo na osnovu toga što je bio član SANU? Ako je tako moram te razočarati i reći ti da u pisanju Memoranduma nisu učestvovali svi akademici, već jedna grupa od 10 ljudi, među kojima nije Lj. Tadić. Tako, da prije nego što počneš pljuvati i proklinjati, moraš malo da se informišeš. O svemu ostalom što si napisao s tobom je bespredmetno raspravlja, s obzirom da si ostrašćeni nacionalista.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)