Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam S.R.atko i ime mi je slatko......:P
zaboravili su pedercine ULICA PEDERCINE RATKO MLADIC
mi srbi najvise volimo da pusimo crncima
e bože teme. neka zovu kako hoće. njihova stvar. isti su ko i on. čega se pametni stide, budale se time ponose.
NASLOV BI TREBAO GLASIT OVAKO... ULICA U NOVOJ PAZOVI NOSI NAZIV SRPSKOG HEROJA I OSLOBODIOCA!!!!
opet proizvedeno iz Srbije.....Ko stolice iz N.Pazove...
Evo i crnogorci ih mrze, sta su im sve skandirali. Ocito je da je na Balkanu sve snaznija i jaca antisrpska histerija i srbofobija. Dosta tome doprinio je lider nacional-socijalistickog i pravoslavno-radikalnog rezima u Laktasima firer Milorad Dodik. Ovo se sve zbog Dodikove zlocinacko-fasisticke i koljacke retorike desava. Ocito je da SANU fasisticka kuhinja zla, je srpski hegemonizam i nacional-fasizam sada iz Beograda u Laktase prebacila, pa kada Nikolic ili Tadic pricaju sa Briselom ili Washingtonom zele se predstaviti kao neke demokrate, a da bi zadrali Srbe fasistoiziranim i genocidnim narodom tu je Dodik da ih uvijek motivise da budu ko i 1991 i 1992. Srbija jeste 1999te od NATO-a porazena, ali je Njemacka 1945 porazena i vojno okupirana. NATO nije okupirao Srbiju 1999te a cini se da je trebao okupirati i uvesti vojnu upravu ko u Njemackoj. Tek bi se tada neki Willy Brandt u Srba pojavio u vidu Cede Jovanovica ili Nenada Canka da se izvinu za sav genocid nesrbima.
hvala generale za oslobodjenje nase srebrenice ,
Mi Srbi smo stvarno psihicki fenomen koji ce se dugo u buducnosti proucavati na najvecim naucnim institutima.
nebeski narode spusti loptu,,najgadniji ste na planeti i uvijek ganjate neistinu,,smirite se jer potop vas ocekuje!!!!
j.e.b.o vam ratni zlocinac Mladic m.rt.t.v.e ma.te.re na sred s.r.e.b.r.e.n.i.c.k.e g.r.o.b.n.i.c.e
Najgora vojvodjanska selendra izgleda bolje od prosjecnog bosanskog grada (Olova, Kladnja, Drvara...) zato bolje da cutis ;)
SRBE NA VRBE!AKO VRBI NEMA,BICE DOBRA GRANA BREZA!!
PODRZAVAMO PRAVE CRNOGORCE KOJI SU KONACNO DOSLI PAMETI : U.BIJ,ZAK.OLJI DA TURSKO K.OPILE SRBIN NE POSTOJI!
cuj ulica ? kakva ulica i k.u.r.a.c, otkud smrdskim selendrama ulice kad imaju samo kaldrme ? to je kako se vidi po frisko postavljenom asfaltu bila vojvodjanska mocvarna pistalina i vukoje.bina, selendra u koju je asfalt stiga haman prosle sedmice !
Nova Pazova- grad sa procentualno najvecim brojem intelektualaca u Srbiji! Kakva steta da pamet i intelektualci, obrazovani ljudi tako razmisljaju! Da je to neka selendra sa otrcanim kolibama u kojima se krsti pri ulasku i u cipelama pa hajde...nego Nova Pazova!! Srpska Padova
hahah, prvo Mevlid nije iz Bosne, drugo da li se ijedna ulica zove po njemu? Trece, da li iko od nas njega velica i proteste drzi u njegovu cast? Zato ne valjaj gluposti :)