Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tebi je lako pricat ovako iz Svabije iz Minkena, tamo je tebi lijepo, hajd´ heroju dolje na Kosovo!!!!!!!!!!
Koji je specijalitet srpskih domacica supruga? Ub.ijes muza sjekirom iseckas ka na komade poslije toga ili ga spakujes u plasticnu vrecu i zabetoniras u hodniku iza stepenica ili sve komadice zapalis i onda ih bacis svinjama ! Srbi su barbari i genocidasi oduvijek bili i bit ce za sva vremena!
a viđaj posrbica i srbijanaca što vičuu HELJP RAŠA, HELJP RAŠA al đaba, ne da medvedev montažne kućice u sibiru... hahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahaha
Kad je EU-i genocidna i agresorska srbija jedna zdrava, normalna drustvena i civilizovana zajednica i da treba uci u EU-e poslije svega sta su pocinili..........onda je I BOLJE NE UCI U TU EU-u...odkad je izmisljena nacija srbin prije 150 godina od TADA je ta agersorska i genocidna fasisticka srbija pocinila sve agresije, zapocinjla sve ratove na Balkanu i pocinila 11 GENOCIDA nad Bosnjacima, TO SVAK ZNA! Kad bi EU-a prihvatila kandidaturu SRBIJE TO BI ZNACIO KRAJ EU-e..........Berlin ce postati ko i Pariz srce srbije! Zivi pa vidjeli, srbi su krvolocna vampirska ideologija vampirizma i fasizma, CRNA Evropo KOG si srbina vampira izmislila i kreirala na Berlinskom Kongresu u 19-om vijeku?!
srbija ce uci u EU kad i bosna-NIKAD
TRAKTORE NAPUNITE I PUT BEOGRADA!
Bolje grob nego rob! Braco izdrzite!