Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crna Gora je bila prva žrtva Slobinog Reicha. Nešto kao Austrija.
Danas ce u Mrkoj Gori biti Mrkotres zbog odlaska Smrdijanske duse i srca Kosova i cojske izdaje drugog slijepog oka koje je ipak na kraju progledalo i izbjeglo u zadnjem trenutku da ne udari glavom u zid i zavrsi u provalije Septicke Smrdije .Stoga susjedi u okruzenju ocekujte nove potrese u Mrkoj Gori jer jedino tamo nisu Smrdijanci poceli rat a kako stvari stoje da je na pomolu a glavnokomandujuci ustanka svekolikog Smrdskog soja je niko drugi nego onaj strasilo pop Amfibije duh koji hoda a po natredjenju Beogradske svete aveti Pavla glavnog strasila pitera van pitera strasila nevidjenog sa jednom nogom u grobu .Ocekivati je da ce se njegovij braci prikljuciti vojna pomoc u dobrovoljcima iz Genocidnog Centiteta na celu sa vojvodom Kacavendom.Genocidaska skupstina nastavlja zasijedanje i donosi odluku o pisanju u vijetar i Neovisnosti iz vjecne tanice mrske BiH tako da ovi sto cekaju neovisnu Genocidnu smrdsku ce izgleda ostati samo popisani i sludjeni da i dalje bleje na urlikanje i blebetanja Genocidaskih laprdasa na celu sa Miletom urlikasem iz laktasa. Prestava samo sto nije pocela Mrkogorci ne daj te se Sandzaklije pomozite Mrkogorcima eto vam prilike da se rijesite Smrdije! A Gdje li je onaj Slobin Bulatovic oca mu jebem ocinska pa zar on nije u prve redove na mitingu pa tako je podrzava onog avetinju Slobu sto se sada prevrce u grobu.A sto je sa crnim Dr Dabic da li cojek gleda sto se desava u njegovom Durmitorskom okruzenju da cojek ne dozivi infarkt ko Sloba pa da ne vidimo tu predstavu iz AGA pa ce opet da optuze Hag kako ih truje prije presude .Trebalo bi to provjretiti a i Seselj se ne cije .Kako stvari stoje onimozda prave Veliku Smrdiju u Hagu sa Dr Dabicem m Sludicem presjedavajucem!
Pokusaj odvojit i mali milimetar Bosne i Hercegovine,haj pokusaj...!
Bravo Harambasa . Ti si univerzalan. Bogumi komendiras ko pravi dzetic. Nazalost; ostadosmo samo mi . Ali ako bogda mi ce mo u paketu sa suverenom Vojvodinom.
Dje si Djeticu sto bi sa ono drugo sasavo oko oli Jadjo kako ,ko da se mene cini da je ispalo i da je progledalo.E svaka cas da ti zakuca posljednje eksere u grog VELIKE SMRDIJE .Cojski si se ponija na kraj samo sllusaj Coce ako te stra u tu vsu Mrku Goru zovi nas Bosanske Gazije da vam pomozemo da se rijesite i vi ovih Smrdijanskih Gadovi ili ce mo skupa da zaceramo u Smrdiju oli kako je vakat dosa vi ce te biti veca drzava ot tu Nokiju kako se onu zvase ,Auuuuuuuuuuuuuuu sto bi od onu Smrdiju vidja ti Mele sto se dogodi od onu nebesku silu.A sto i kod vas popovi kolo vode imamo i mi onog avetinju Kecavendu on ce biti na celu kolone jer mi ce mo da ih posaljemo u na vjecni boravak u Smrdiju u nasu Bosansku Oluju.