Spriječena međusobna tuča
0
Uhapšeno 70 pripadnika Bad Blue Boysa
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čuo sam da je požar u TM prostorijama izazvala zagorela buhtla
Ti bbb su najveći divljaci na Balkanu..a sve kao nisu Balkan
ima dosta peroguzana, triba pisati
ovi huligani kod bbb su vecinom iz bosne i hercegovine porjeklom.ko zivi u zg to zna.ima i dosta muslimana.
biskupadija?
imaju bjelo na glavi a i smrde a i nije tvor, ko su oni
BBB = Budale Bez Buducnosti
Žiku derpe desničara što su se poskidali
Dinamo nije \"Fudbalskoi klub\" nego nogometni. Nemojte ispadati nepismeni!
Sarajevo u stečaju..
da su bogdo pohapsili pitare prije nego odoše u široki, nebi momak zbog budala zijanio glavu.
moram priznati da je ova druga grupa, sto se nije pojavila, nesto bistrija. dogovorili tucu, nisu dosli, a dojavili policiji za mjesto sastanka. majstorski ih izlevatili. :D
opet ovi \"ugrozeni\" zulum prave, trebate brate naci legitimnog vodju a ne da vas kojekavi zakukuljeni i zamumuljeni predvode.
misli na svu cetvoricu (oba-dvojica) hehehe
Sto mi niko nece lopte dodat :S
stari_grad budete li dirali našeg brata bitiqija naj_.ebali ste. dolazi specijalno sa kosova 50 ljudi naoružanih da brane brata. pozdrav za sve navijače želja sa prishtina!
Dok Torcida i Hajduk slave 100 godina i postavljaju standarde ovi se raspadaju i tuku izmedju sebe i laju na lika koji im je donio najmanje 7 titula do sada i isto toliko kupova i donio u klupsku kasu milione eura , Ej moji BBB samo vi nastavite i dalje da se furate i da pravite probleme po Pragu , Svicarskoj i ostalim mjestima a na balkanu ste manji od makova zrna ( ko onda kad su vas Grobari pomeli na sred stadiona kad ste igrali prijateljsku utakmicu ) .